2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست

ماهم کارمندیم اضاف نکردن،متاسفانه تو این اوضاع فقط کارمندا لطمه خوردن،ولی این دو سال اخیر بازاریا گردن کلفت تر شدن،جنسی که مال سه سال پیشه رو دارن به قیمت روز میفروشن،من معتقدم بیشتر خرابی این اوضاع از بازاریاس،چون خیلی اوضاع رو آشفته کردن این مدت

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابام کارش ازاده 

ما کارمندیم 

هردومون یه جوری اذیت میشیم 

اونا جنسشونو میفروشن 100 تومن میرن دویست تومن نوشو می خرن اجناسشون از نصف هم کمتر شده تو این گرونی هرچند ظاهرا ارزش اجناس بالا رفته که به خاطر تورمه نه واقعا ارزش جنس.

ما هم که کارمندیم افزایش حقوق کم داریم و مجبوریم صرفه جویی کنیم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

طلای اب شده رو همه طلا فروشیا ندارن درسته؟

آره تو بازار ،اون زیرزمینه که وارد میشی دست راستت یه نیم طبقه هست اونجا طلای آب شده دارن.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بزارید بانک باهاش وام بگیرید،به نظر من بهتر از طلاس

پولمون باید چن ماه بخوابه. بانک پرسیدیم گفتن ک اگ وام بدیم پول خودت باید بخوابه تا همون مبلغ رو بهتون وام بدیم. چ فایده داره اینجور اخه

منم همینطور عزیزم😍😍 تو فیش اعمال شده اما ندادن متاسفانههههه این ماه حقوقمون کمتر از ماه پیش بود😰

من فیش رو ندیدم ولی گمون نکنم داده باشن واسه ما ماه قبل کمتر بود، این ماه جبران شد، اونم بخاطر اینه که یه ماه پول تو حسابشون بمونه کسری بودجه هاشون برطرف بشه🤦

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
پولمون باید چن ماه بخوابه. بانک پرسیدیم گفتن ک اگ وام بدیم پول خودت باید بخوابه تا همون مبلغ رو بهتو ...

خب چرا الان نمیخرین خونه،اصلا درنگ نکنید زودی اقدام کنید،چون متاسفانه هفته و ماهانه رو قیمتا داره میاد،مخصوصا ملک که افزایشش میلیونی هست

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
من فیش رو ندیدم ولی گمون نکنم داده باشن واسه ما ماه قبل کمتر بود، این ماه جبران شد، اونم بخاطر اینه ...

میگم به ما عیدی رو دادن اما عملیاتی ندادن... به شما چی؟در واقع حقوقمون و سختی کار و اینا شد 1900با عیدی دادن 2900

میگم به ما عیدی رو دادن اما عملیاتی ندادن... به شما چی؟در واقع حقوقمون و سختی کار و اینا شد 1900با ع ...

عیدی رو قبلا دادن ولی ماه پیش عملیاتی رو ندادن که این ماه جبران شد، شوهرمن زاهدانه مرزیه😐😢

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز