2821
2789
عزیزم اگه موسیقی برات خیلی مهم نیست یک رستوران به اسم دیزی بار تو ملاصدرا باز شده که فضای خیلی خوبی داره و غذاش حرف نداره ولی فقط آبگوشت داره ولی من دیدم خیلی ها مهموناشون رو اونجا دعوت میکنن و کلا همه چیش خوبه و قرار بود موسیقی اش هم را بیفته نمیدونم تا حالا راه افتاده یا نه ؟ ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم شبستان رو پیشنهاد میکنم و لانه کبوتر که توی طالقانی نبش شریعتی هست!!
انسان‌های خوشبخت و شادمان، کسانی هستند که این شایستگی و توانایی را دارند که از تماشای یک لبخند زیبا، شاد شوند و احساس خوشبختی کنند.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز