2777
2789

سلام من نوزادم رفلاکس شدید داره تو بیداری شیر نمیخوره الرژی هم داره که جند روزه دارم اپتامیل پپتی بهش میدم خیلی کم میخوره

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش پیش دکتر سعید صمیمی دکتر خوبیه یبار بری خوب میشه .ادرسش هم فلکه اطلسی ابتدای بلوار هجرت جنب دار ...

دکترش همون صمیمی بود اولش دو ماهش بود هی بهش گفتم این شیر خوردنش بد شده هی میگفت اشکال نداره اشتهاش همین قدر هست تا اینکه دیگه اصلا درست شیر نمیخورد

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
ببخشید اگه کجا فهمیدی آلرژی داره؟

بردمش پیش دکتر رضا بهرامی درمانگاه امام رضا گفت رفلاکسش الرژیک هست 

ببرش پیش دکتر سعید صمیمی دکتر خوبیه یبار بری خوب میشه .ادرسش هم فلکه اطلسی ابتدای بلوار هجرت جنب دار ...

مگه نی نی شما هم اینجوری بوده

اها،علائم نداره؟

نه فقط ریفلاکسش شدید بود شما چی مشکل نوزادتون چیه