2777
2789
عنوان

تقویت مو

2055 بازدید | 20 پست

موهام شبیه پرز شده خیلی ناجوره. یکی میگه آرگان بزن یکی میگه هسته انگور بزن یکی میگه زیتون یکی میگه نارگیل یکی میگه کرچک .....

اگه کسی تجربه درست و حسابی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

همه ای اینا خوبه ..به نظرم نارگیل بهتره من دارم استفاده میکنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ای اینا خوبه ..به نظرم نارگیل بهتره من دارم استفاده میکنم

چه موقع استفاده میکنی عزیزم؟ چقد میمونه رو سرت؟ پوست سرتم باهاش ماساژ میدی؟ چند روز در هفته؟

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

سلام عزیزم من از همه اینا استفاده کردم تاثیر زیادی ندیدم دوتا پیشنهاد دارم. یکی اینکه از حنا دم کرده بابونه قرص کمر تخم مرغ. اینارو باهم قاطی کنی بزارس سرت ۴ ۵ ساعت بمونه. یکیم اینکه از شامپو و تونیک تقویت کننده هلث نوشن استفاده کنی. تماما گیاهیه و تاثیر فوق العاده ای داره.

و البته روش شست و شو رو هم اصلاح کنی

مشاوره پوست
چه موقع استفاده میکنی عزیزم؟ چقد میمونه رو سرت؟ پوست سرتم باهاش ماساژ میدی؟ چند روز در هفته؟

من قبل حموم میزنم... ببین من عصر میخام برم حموم الان زدم  ... 2ساعت دیگه هم یه ماسک مو طبیعی میزنم ... بعدش نیم ساعت دوش میکرم بعدش اسپری فیروز و سرم مو اورال

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام عزیزم من از همه اینا استفاده کردم تاثیر زیادی ندیدم دوتا پیشنهاد دارم. یکی اینکه از حنا دم کرده ...

ممنون عزیزم. بخاطر باشگاه یک روز درمیون سرم رو میشورم. چاره ای ندارم. 

ممنون عزیزم. بخاطر باشگاه یک روز درمیون سرم رو میشورم. چاره ای ندارم. 

عیب نداره اتفاقا من به کسانی که مشاوره میدم میگم که شست و شو روزانه باشه البته با شامپویی ک ph پایینی داره. 

روش شست و شو اینجوریه که اول از همه تو حمام موهارو نشورید. اجازه دهید تا کامل خیس شه.اول بدن خودتون بشورید. در اخر بشینید روی چهار پایه. اگر دقت کنید قدیم کسی نبود که سرپا دوش بگیره. هیچ وقت موهارو با اب داغ نشورید. شامپو رو به مقدار خیلی کم مثل یه نخود یا یکم بیشتر داخل کف دست بریزید و اون رو با اب رقیق کنید و کف سرتون بشورید. احتیاج نیست نوک موها رو شامپو بزنید چون باعث موخره میشه. سر رو یه سمت پایین بگیرید و کف سرتون رو با شامپو ماساژ دهید. اگر موهای چرب دارید با کف دستتون اگر خشک هست جنس موهاتون با نوک انگشتان به ارامی بشورید و همانطور که نشستید سر رو به سمت پایین بگیرید و اب کشی کنید. اینجوری انگار یچیزی از پایین موهاتون گرفته و نمیزاره بریزه. بعد از حمام هم موهارو خشک کنید و بعد شانه کنید چون وقتی کف سر خیسه ریشه شل میشه و راحت مو میریزه . شما یه دفتر رو خیس کنید و ورق بزنید اون برگه ها پاره مبشه موهم همینجوریه. اول خشک کنید بعد شانه.

مشاوره پوست
عیب نداره اتفاقا من به کسانی که مشاوره میدم میگم که شست و شو روزانه باشه البته با شامپویی ک ph پایین ...

ممنون عزیزم. خیلی راهنماییم کردی. مرسی از وقتی که گذاشتی