2777
2789

۲۰ سوالی طرح میکنی؟

حتما باید همه بیان بپرسن چند روزه عقب انداختی؟

خب خودت بگو چندم پریودته و چند روز عقب انداختی تا بهت بگن دیگه😐

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۲۰ سوالی طرح میکنی؟ حتما باید همه بیان بپرسن چند روزه عقب انداختی؟ خب خودت بگو چندم پریودته و چند ...

کاربر جدیده نمیدونه دعواش نکن😄

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بذاریک هفته ازموعدت بگذره که جوابش درست ترباشه.بیخودی امیدوارنشی(مثبت کاذب) یاناامید(منفی کاذب)

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
بذاریک هفته ازموعدت بگذره که جوابش درست ترباشه.بیخودی امیدوارنشی(مثبت کاذب) یاناامید(منفی کاذب)

من همون روز عقب بیبی زدم مثبت شد😍😍

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

🔴🔴تشخیص_بارداری_با_عسل

✅ اگر خانومی در ماه اول و دوم دوره نداشته باشد و فکر کند که باردار است می توان کمی عسل را با آب ترکیب ڪرد و بخورد

😍اگر حالت تهوع پیدا کرد باردار است❗️

اسی این یه روش خانگی 

به تاپیک اخرم صفحه۹سر بزن راجبش بارداری گذاشتم مطالب

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من همون روز عقب بیبی زدم مثبت شد😍😍

شایدلقاحش دیربوده ونشون نده.ولی من کلاخودم ازبی بی متنفرم همش یه خط پررنگ میندازه بیشعوربی تربیت😠😠😠😠

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
شایدلقاحش دیربوده ونشون نده.ولی من کلاخودم ازبی بی متنفرم همش یه خط پررنگ میندازه بیشعوربی تربیت😠😠 ...

اره بخدا منم دق کردم این۲سال تا بیبی مثبت شد بازم باور نمیکردم تا آزمایش دادم مطمئن شدم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)