2777
2789
عنوان

مبل شناس ها لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4602 بازدید | 41 پست
منظورتون مبل فرش هست؟

من خودم یک دست مبل قالی دارم . ولی باورت نمیشه هر مبل دیگه میخرم میذارم کنار اینا اصلا جلوه ندارن. جلوه خونه ام خیلیش به خاطر مبل قالیه. شاید یه دست دیگه هم گرفتم البته اگه شوهرم اجازه بده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی گرونه که..پوشش داخلش قالی دستبافته.درسته؟؟

اره گرونه . هم دستبافش هست هم ماشینی. مال من ماشینه. 6 سال پیش خریدم دو میلیون و هفتصد . همون موقع 4 - 5 میلیونش هم بود. ولی خوبیش اینه که دیگه نباید به فکر عوض کردنش باشی.

بچه ها پیشنهاد من اینه که اگه از نظر مالی مشکلی ندارید. جا هم دارین مبل و سرویس خوابتون رو مبل قالی بگیرین. محشره.من که وقتی تو قالیفروشی ها میرم و سرویس خواب اینا رو میبینم کلی کیف میکنم ولی خوب گرونه.

درمورد قیمتش هم یه توضیحی بده

والا قیمتا الان که همه چی خیلی بالا رفته. دقیق نمیدونم . الان که تو سایت دیوار داشتم نگاه میکردم مثلا یک دست مبل قالی و میز نهار خوری و 6 تا صندلی نهار خوری در حد نو نوشته بود 15 میلیون. گفت دست اولاش حتما خیلی بالاتره. 

سلام دوستان ما تولید کننده مبل راحتی هستیم با بهترین کیفیت

میتونید تشریف بیارید ببینید 

ما به همه جا پخش و ارسال میکنیم 

ایتا و روبیکا کانال دارم دوست داشتید بفرستم براتون

قیمت هامون با بهترین متریال از ۱۷تومن تا ۴۰ تومن

در ضمن اینا همش حرفه که میگن چوب راش میزنن کل راحتیا روسه

نمایشگاه دار شگردش اینه وقتی می‌دونه مشتری چیزی بلد نیست جز اسم چوب😊😊