2752
2734
عنوان

کمک اخه چقد من بی دست پا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 69 پست
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



عزیزم اولا برای آشپزی حوصله به خرج بده دوما رودسر گوشت و باشعله کم بزار رو گاز میپزم خودش سوما حبوباتتو خیس بده با آب جوش قبل طبخ 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2731

حبوباتو شب قبل تو اب بزار خیس بخوره،گوشت هم زودتر بزار رو شعله ملایم ،زودپز مال وقت هایی که مهمون ریخته سرت عجله داری غذا زود اماده شه ،وگرنه برا خودتون میتونی زودتر اشپزیو شروع کنی ،زودپز خیلی خطرناکه من که خیلی میترسم 

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
خب توضیح میدید چطوری درست میکنید که گوشت و حبوبات بدون زودپز درست میشه؟؟؟

حبوبات و ک حتما خیس میدم گاهی هم قبلش میجوشونم ده دقیقه ... برا گوشت هم کار خاصی نمیکنم تایم زیاد می زارم بمونه... همیشه هم پخته بود.... من همسرم اگه مرغ کمتر از س ساعت پختنش طول بکشه نمیخوره ..‌ دوست داره حتما با شعله کم مدت زیاد باشه .‌‌ میگه طعمش بهتره ‌‌‌ ما عادت داریم غذا خیلی رو گاز باشه 

یسوال... من ازخاب پریدم شماها چرا انقد زودبیدارشدین  

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
ببین شما باید گوشتتو صبح اول وقت مثلا ساعت ۷ بزاری روی گاز و با حرارت ملایم بزاری بپزه و موادتم اضاف ...

گوشت رو با پیاز سرخ کنم اب بریزم بزارم بپزه درسته بعد اضافش کنم به خورشت؟؟؟

خدایا شکرت  
یسوال... من ازخاب پریدم شماها چرا انقد زودبیدارشدین    

امشب عروسی خواهرمه خواهم نمیبره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
حبوباتو شب قبل تو اب بزار خیس بخوره،گوشت هم زودتر بزار رو شعله ملایم ،زودپز مال وقت هایی که مهمون ری ...

منم خیلی میترسم همیشه فکر میکردم همه داخل زودپز درست میکنن اخه

خدایا شکرت  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز