2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

265 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من کم کاری تیرویید داشتم حدود دو سال قرص مصرف کردم هر صبح یکی حالا یه مدتی هست ازمایش دادم تو رنج پرکاری تیرووید بود دکتر گفت یه دوهفته قرصو قطع کن ازمایش بده که باز کم کاری رو نشون داد باز برام قرص نوشت گفت ازمایش اولی  احتمالا خطا داشته دوباره بعد از یه ناه رفتم از دادم باز پرکاریه 😭کسی بوده مثل من اخه چیکار کنم فکر کنم باردار هم هستم البته هنوز ازمایش بارداری ندادم

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

نگران نباش احتمالا بری قرص تو اگه کامل میخوری میگه نصف بخور یا اگه یک داده بهت نیم میده تنظیم میشه💓ان شا الله ک خیره و خوشی و سلامتی باشه واست

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نگران نباش احتمالا بری قرص تو اگه کامل میخوری میگه نصف بخور یا اگه یک داده بهت نیم میده تنظیم میشه💓 ...

مرسی فدات شم بیشتر برا نی نی میترسم😥

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

رنج پرکاری چنده من ازمایش دادم امروز میاد جوابش

دکترم گف خودت چک کن اگه نرمال بودی نیا اگه کم کاری یا پرکاری شد بیا،منم باردارم😣

مال منم بالا پایین میشه دایم نترس پیگیر باش دیگه تحت نظر باش

❤💚❤

سلام.مگه سری دوم داروهاتو کم نکرد؟؟؟

نه عزیزم گفت ازمایش اولی اشتباه بوده

مرسی فدات شم بیشتر برا نی نی میترسم😥

قربونت،منم همینطوووووررررر😣😣ان شا الله که خدا سلامتی بده و سلامت نگه داره نی نی یا رو😣

رنج پرکاری چنده من ازمایش دادم امروز میاد جوابش دکترم گف خودت چک کن اگه نرمال بودی نیا اگه کم کاری ...

عزیزم فکر کنم هر ازمایشگاه فرق میکنه رنج نرمالش روبرو نوشته برا من چهار دهم تا 6 بود که من  یک دهم بودم

هر ۳ ماه باید آز داد نه که ۲ سال رها کنی خودتو به امان خدا!!  امان از دکترهای بی مسوولیت

عزیزم منم ازمایش میدادم تو این مدت از که دادم متوجه شدم پرکارم فدات شم گرچه چون علایمش بر عکس کم کاریه فوری خودم فهمیدم 

قربونت،منم همینطوووووررررر😣😣ان شا الله که خدا سلامتی بده و سلامت نگه داره نی نی یا رو😣

انشاالله 😘😘😘😘

منم‌چندین سال کم‌کاری تیرویید داشتم و قرص میخوردم و‌کلی هم عوارض داره قرصاش

از پارسال تحت نظر طب اسلامی بودم و کاملا درمان کردم 

الان بیشتر از یک ساله که هیچ قرصی نمیخورم و‌چک میکنم میبینم سالمم

خود دکترم تعجب میکنه و‌فک‌میکنه قرص میخورم😊