2789
عنوان

قورمه سبزی

224 بازدید | 17 پست

سلام صبح بهاریتون بخیر🌷

کیا قورمه سبزی خوب درست میکنن؟

من هرجور درست میکنم خوب نمیشه با اینکه خیلی دوس دارم ولی درست نمیکنم چون خوب درنمیاد

اگه کسی بلده بگه لطفا

😍😍😍

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لوبیاچبتی خیس کن...  پیاز ب مقداااار فراوان رنده بزن. رووغن یکم بیشترازغذاهای دیگت بریز. گوشتم بریز سرخ کن حسااابی بعد ادویه هاتو بزن. دارچین و ادویه قرمزی یاادت نره...  بعد لوبیاتو سبزیتو بریز.. سبزیت ازقبل سرخ شده درس ولی بازم سرخترش کن.. بعد ی قاشق رب بزن. دوتا لیموعمانی بزن با ی قاشق اب لیمو بعدهمه اینارو بریز تو حیب پاس و دوکاسه اب بریز بزار رو دوساعت بپزه خاموش ک شد بریزش توقابلمه بزار دوساعتم روشعله خیلی کم بپزه تاحابیافته بعد ببین چ قرمه ای بشه

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
میشه روش پختشو از اول بگی بی زحمت

اول پیاز رو تفت میدم بعد سبزی قورمه رواظافه کرده وچند دقیقه ای تفت میدم بعد همزمان گوشت هم اظافه کرده وتفت میدم رب اظافه میکنم با لوبیا ولیمو ونمک ومیزارم چند دقیقه ای با حرارت متوسط تفت بخوره بعد هم آب اظافه میکنم وجوش که اومدشعله  رو کم میکنم تا با حوصله بپزه در پایان اگه از مزه اش راضی نباشم یه مقدار رب انار اضافه میکنم فوق العاده خوشمزه است ولی اینبار رب انار نریختم  

دارچین مزه شو خراب نمیکنه؟ حیب باس چیه؟

حیپ پاس همون زودپز برقیس دیگ خخ. اگ نداری ک ازهمین الان قرمه رو بزار تا ظهر ک جابیافته... ن اتفاقا مزشوخوب میکنه. کم بزن ن ک زیاد...  من همه ازقرمم تعریف میکنن همین شکلیم درس میکنم.. سعی کن اب زیاد نداشته باشه هرچی سفت تر باشه بهتره خورشت 

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩