2777
2789
عنوان

سنگ کلیه ۷.۵میلی

2745 بازدید | 8 پست

سلام خانوما سنگ کلیه ۷.۵میلی خودش دفع میشه یا باید سنگ شکن کرد؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ۳ تا ۶ میل تو ی کلیه داشت بستمش‌ به دارو های که دکتر داد و خودم دارو‌گیاهی بهش دادم اصلا نفهمید کی دفع شد

داروهاش سنکل و دو مدل قرص دیگه بود که اسمش یادم نیستدارو گیاهی هم غرق خارشتر و خارخاسک کاکل ذرت پوست و ریشه درخت ارژن مریم گلی گل پنیرک و گل ختمی و .....

هندونه و آبجو هم زیاد میدادم میخورد

ولی بنظرم سنکل بیشتر از همه موثر بود

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
شوهر من ۳ تا ۶ میل تو ی کلیه داشت بستمش‌ به دارو های که دکتر داد و خودم دارو‌گیاهی بهش دادم اصلا نفه ...

من خودمم ۳تا ۵میل با دارو ومایعات جوری دفع کردم که اصلا متوجه نشدم ولی قبلا ۸میل سنگ شکن شدم 

اینسری۷.۵نمیدونم دکتر چی میگه آخه شهر ودکترم عوض شده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم خواهش میکنم تا جایی که امکان داره سنگ شکن نکن! من بار اول بخاطر یک سنگ دو میلی سنگ شکن شدم😖 بعد که دوباره کلیه م سنگ ساخت همینجا یکی از کاربرها آقای علی کردی رو معرفی کرده بود که من توی نت سرچ کردم و کانال تل گرامش رو هم پیدا کردم و تجربه های مردم رو دیدم، داروشو خریدم و خودم دوبار و خواهرم هم یکبار با استفاده ازین دارو از شر سنگ خلاص شدیم، الان هم یک سری دیگه برای بعد ماه رمضونم سفارش دادم😁 داروشون ۹۹ تومنه و اگر سنگت دفع نشه و عکس سونو رو بفرستی پول پست رو کم میکنه و باقی پول رو پس میده

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم خواهش میکنم تا جایی که امکان داره سنگ شکن نکن! من بار اول بخاطر یک سنگ دو میلی سنگ شکن شدم😖 ب ...

سنگ۲میل رو که سنگ شکن نمیکنن یا خدا چه دکترایی پیدا میشن پناه برخدا سنگ شکن برا سنگ۸میل به بالاست