2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست
بخدا تو تاپیک قبلی گفتن ۱۰ میلیدن میشه اصلا موندمم

حتما بایدتولد بگیرین؟؟؟کاش بذاری یه سال دیگه که پول کافی داری.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدی جاریم تابستون ۳تا۷تو خونه بود،صندلی هم نچیده بودن،ملی لباس پوشیدم و بزک و به صرف آهنگ و میوه و چایی،رو هم رو هم همه نشسته بودن،اومدیم خونه گشنه،خسته سرمون داشت میترکید،به شوهرم گفتم بابا نامزدی واجب نیس،عروسی هم کسی نداره نگیره،هلاک شدم،یه خونه بهم ریخته و بدن خسته موند واسه ما،اینم مجبور بودم،بقیه رو اصلا نرفتم این شکلی بود حتی فامیل نزدیک

حتما بایدتولد بگیرین؟؟؟کاش بذاری یه سال دیگه که پول کافی داری.

پول کافی دارم ولی نمیخوام بدم ب بقیه بخورن اخر سر ۵۰ تومن بذارن برن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
پس بیخیالش میشم ۵ تومنو ب ی دردیم میزنم حدافل

من تولد دخترم بی پول بودم.مامان و بابامو داداشم با مامان بابای همسرم دعوت کردم رستوران کیکشم بردم همونجا.خیییلی خوش گذشت.ولش کن بذار بمونه سال دیگه .یا نگیر یا درستو حسابی بگیر

من تو نظر خودم سالاد الویه و ماکارانی و ی سریع چیزای ریز دیگ بود بخدا گفتن همین ۵تومن میشه

چجوری آخه پنج تومن؟؟  

یکی از فامیلامون میاد خونه ما ده وعده می‌خوره بعدش بهش میگم تولد بگیر میگه نه ه ه دو تومن میشه...

خداییش خودت خنده ت نمیگیره؟ یه میز الویه و کشک بادمجون و فینگر فود پنج تومن؟؟؟؟

الخیر فی ما وقع
نامزدی جاریم تابستون ۳تا۷تو خونه بود،صندلی هم نچیده بودن،ملی لباس پوشیدم و بزک و به صرف آهنگ و میوه ...

چقد بدم میاد از اینجور مراسما.هدفشون جمع کردن کادو هست فقط

نه اتفاقا  هدف دور هم بودنو خوشگذروندنه مردم سر گنج نشستن که سر هرچیزی شام بدن ب کسی هم بدهکار نیستن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چجوری آخه پنج تومن؟؟     یکی از فامیلامون میاد خونه ما ده وعده می‌خوره بعدش بهش میگم تولد ...

زیاده یا کم

واقعا،دوروبر ما یه ز نمیزنن بگن حالت چطوره،بعد هی تولد میگیرن،اون یه لقمه غذایی که نمیخوریم باید پولشم بدیم،خیلی مردید،دور همی بگیرید،چیه هی یاد گرفتن ملت تولد تولد،اونم بی شام،یا الویه و پفک،خب بگید پول لازمیم همینحوری هم میدیم بهتون

نه اتفاقا  هدف دور هم بودنو خوشگذروندنه مردم سر گنج نشستن که سر هرچیزی شام بدن ب کسی هم بدهکار ...

منظورم شما نبودی که دوستمونو ریپلای کردم.بعدم عزیزم یا تولد بگیرو شام بده حالا که پولشو داری.یا نگیر کلا.

مگه قبلا مهمونی ندادی خونه خودت یا خونه پدرت؟ زیاد نمیشه مبلغش هرکیم گفته زیاد میشه یه خسیسیه که تا ...

چرا من هرسال خاتواگی میگیرم امسال میخواستم تنوع بشه همه باشن باهم خوشبگذرونیم

زیاده بابا خنده داره!! خودت مگه مواد غذایی نمیخری 

چون تعداد بالاس نمیدونم چقدر میشه