2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست
عزیزم دیگ وقتی تو تولد انقدر کیک و خوراکی هست شامم نخوردن بنظرم مشکلی نیی

عزیزم باور کن من بیش از ۱۲ساله که رژیم غذایی دارم،و چه تو خونه چه رستوران بهترین و هوس انگیز ترین غذا هارو چشم میپوشم و به راحتی نمیخورن حتی برای مزه کردن،طبق رژیمم پیش میرم،مگر مهمان باشم،یا برام مهمان بیاد،کمی میخورم،آدم شکمویی به هیچ عنوان نیستم،اما اصلا هم موافق سبک مهمونی ای جدید نیستم،۳تا۷و بعد شام،یعنی چی،خب اگر گرونیه،خب نگیرید،همون پولم بزارید جیبتون،مردمم اسیر نمیشن،مثلا من با همسرم و دوتا بچه شام بخوریم بعد بریم تولد،هرگز همچین کاری رو انجام نمیدن و خیلی راحت نمیرم،شام دادن صرفا احترام به مهمانه،وگرنه کسی از گرسنگی خونه مردم نمیره،بالاخره مردم دارن وقت میذارن زحمت میکشن،مهمونی بی شام،فقط خستگی رفت و آمد می مونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الویه و غذای سرد راحتره تا برنج وخورشت اونم داخل باغ اما اگ میگی زشته میتونی جوج بگیر بده مردا کباب کنن زحمتی ام نداره رااحت 

💌👨مرد من ازون مرداس ک جوون میده واسش بمیری😍

بعد میخوای چجوری دعوتشون کنی؟

بگی بعد شام تشریف بیارید!!

.

.

بگو ۱ میز گرد بزرگ وسط باغ بزارن الویه و سالاد ماکارونی و ساندویچ مرغ و چندتا فینگر فود یا حالا دلمه یا ته چین اسفناج بچین دور تا دور وسطم کیک تولدشو بزار. سرو سرویس کن

یه میز کوچیکه دیگه هم چند تا نوشیدنی خانواده با ژله بزار.

.

.

خیلی هزینش نمیشه.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
الویه و غذای سرد راحتره تا برنج وخورشت اونم داخل باغ اما اگ میگی زشته میتونی جوج بگیر بده مردا کباب ...

خیلیدوست دارم بهترین غذاهارو بدم و بهترین کارارو بکنم ولی خب تو این گرونی واقعا اگه قراره ۵ تومن خرجم بشه نگیرم بهتره کاش مردم درک کنن هدف باهم بودنه فقط نباید برای شکم جایی رفت من حاظرم کادو هیچی ندن فقطخوش بگذره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بعد میخوای چجوری دعوتشون کنی؟ بگی بعد شام تشریف بیارید!! . . بگو ۱ میز گرد بزرگ وسط باغ بزارن ال ...

بخدا تو تاپیک قبلی گفتن ۱۰ میلیدن میشه اصلا موندمم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خیلیدوست دارم بهترین غذاهارو بدم و بهترین کارارو بکنم ولی خب تو این گرونی واقعا اگه قراره ۵ تومن خرج ...

درسته مهم خوش گذرونی چ بره باشه چ نون پنیر.من ک میگم الویه بده هزینشم کمه

💌👨مرد من ازون مرداس ک جوون میده واسش بمیری😍
کشک بادمجونم بخوای بدی ۷۰۰میره 

من تو نظر خودم سالاد الویه و ماکارانی و ی سریع چیزای ریز دیگ بود بخدا گفتن همین ۵تومن میشه

بخدا تو تاپیک قبلی گفتن ۱۰ میلیدن میشه اصلا موندمم

۱۰ میلیون. نه بابا چه خبره.

این منویی که من گفتم اگه خودت درست کنی خیلیییییی بشه ۱ تومن. البته فقط غذا میگم.

میوه هم خیلی کم بگیر پرتقال و سیب و موز و و خیار.

برای ۷۰ نفر از هر کدوم ۶ تا بسه. خرد کن بعد سنیچ انبه بگیر. میوه های خرد شده را بریز تو ظرف بزرگ روش سنیچ انبه با مقدار خیلییی کمی آب. سالاد میوه سرو کن.

مقداری هم ذرت و پفک و چیبس و تخمه تو ظرفای بزرگ بزار رو میز. هر کی بینش خواست میره میکشه.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
راست میگن مگه الکیه ۷۰نفر شام و میوه کیک ونوشیدنی بدی 

پس بیخیالش میشم ۵ تومنو ب ی دردیم میزنم حدافل