2777
2789
عنوان

ت ل گ را م خود به خود حذف شده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 104 پست
برو تو داشبورد ت .قسمت دوستان .لغو دوستی بزن

ممنونم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
آخه یه دوستمون اون مطلب و گذاشت ندبدین .که سپر ایمنی رو ورندارین 

چه بدونم خواهر

اونا ک ت لگ رام طلاییتون پاک شده،برند گوشیتون چیه؟

چون برا شوهرم پاک شد واسع من سامسونگ نشده

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بدونم خواهر اونا ک ت لگ رام طلاییتون پاک شده،برند گوشیتون چیه؟ چون برا شوهرم پاک شد واسع من سام ...

شوهرم تل طلایی بود گوشیش هواوی.منم هاتگرام سامسونگ .پاک شده

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
عزیزم دوستمون فرستادن پیام امنیتی میگن ک اینجوری میتونن از اطلاعات شخصیتون استفاده کنن😥😥منم میخوام ...

من ک باور ندارم ،

باور می کتید یا نه کار خود ایرانه،واسه سرگرم کردن ملت.

درضمن ت لگرام ب ها تگرام و تل گرام طلایی هشدار داده بود

درسته واسه خود ایرانه ولی در اصل کپی از ت لگرام اصلی بودن،و خود ت لگرام با این برنامه مشکل داره،

پس دولت ناچاره مردم ببره سمت پیامرسان داخلی 

خودمونیم گوشی دست ما،تو خصوصی ترین جاها میبریم.

بدون اینکه بخوایم میان و ازش برنامه حذف میکنن.

بنظر من کسی گ برنامه رو حذف کرده خودش جاسوسه ک ب همه جای گوشی سرک میتونه بکشه

من و شوهرم هات گرام داشتیم اون ماک شده سپرش فعال بوده من پیامک اومد حذف کنین امنیت نداره رفتم از فروشگاه. گوگل پلی ویدو گرام گرفتم برا جفتی نصبیدم تو بازار رایگان نداره قیمتش پنج تومنه ولی گوگل پلی رایگانه 

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

من ک باور ندارم ، باور می کتید یا نه کار خود ایرانه،واسه سرگرم کردن ملت. درضمن ت لگرام ب ها تگرام ...

چه میدونم والا عزیزم😔😰منم تنظیمات ومث قبل کردم ترسیدم😭ولی تلگرامم هستش فعلا😰

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
چه میدونم والا عزیزم😔😰منم تنظیمات ومث قبل کردم ترسیزم😭ولی تلگرامم هستش فعلا😰

خدا مارو آورده ایران اسیری

بلکه خودش کاری کنه،چه وضعیه خدایی

برو تو داشبورد ت .قسمت دوستان .لغو دوستی بزن

نمیشه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
نمیشه

ممنونم

آخیییش لغو شد😍😍😍