2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم راست گفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38078 بازدید | 1067 پست

دقیقا خواهر کوچیکم وقتی مامانم ۳۹ ساله بود به دنیا اومد

این سالهای اخر عمر مامانم خیلی اذیت شد

الانم از مرگ مادرم بیشتر از ما بقیه داغونه چون شاهد زجرای جسمی مامانم بود

کاربر ۸۹، اکنون ۹۸! 

منم شرایط توروداشتم راستش اول خبلی ناراحت بودم اماوقتی دیدم پدر ومادرم خیلی خوشحالن ودیگه تنهانیستن اروم شدم وقتی هم به دنیااومد شده همه عشق وزندگیم داداش کوچولوم،هرکسی حتی شوهروخانوادشم یک کلمه حرف بزنن باحرفام میشونمشون سرجاشون همیییشه هم خداروشکرمیکنم برای وجود نفس خواهرشماهم اجازه نده احدی یک کلمه حرف مفت بزنه،بزار مادرت خوشحال باشه خییییلی روحیه اش عوض میشه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا کسایی که میگن مگه چی میشه و بیاره و اینا رو نمفهمم... مگه بچه عروسکه که بیاره سرش گرم بشه یا ب ...

اینایی که میگن مگه چی میشه در شرایط مشابه مامانشو خفه میکنن خخخخ

کاربر ۸۹، اکنون ۹۸! 
2803

من مادرم ۴۱ساله بوده که به دنیا اومدم.

برادر بزرگمم ۲۰سالش بوده.

روش نمبشده جلو داداشم بعد از داداشم اخریم ۸سال گذشته تا من به دنیا اومدم.

ابجد و داداشام بزرگم کردن.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

نزاری ها بش بگو مامان جون..دو روز دیگه بچه من دنیا میاد باید اونو واسم بزرگ کنی...من ک دست تنها نمیتونم...اگه قرار باشه خودتم حامله باشی پس کی کمک حال من باشه...بش بگو بزار بچه من بیاد ببینم اصلا تو این سن دیگه حوصله بچه داری...داری

در دو چشم من نشین ای آنکه از من من تری...! حضرت مولانا
2804
اینایی که میگن مگه چی میشه در شرایط مشابه مامانشو خفه میکنن خخخخ

کلا تو فرهنگ ما اینجوری جا افتاده که کاری که من یا یکی از اطرافیانم انجام دادیم درسته و اگه انجام ندادیم نادرست

الان اکثرا کامنتا اینجوریه که

وا مگه چیه مامانم/مامانبزرگم/خالم/عمم/زنداییم هم تو سن بالا بچه اوردن....

🌷

تورو خداااا بهش بگو بچه توسن بالا نیاره چون من خودم فرزند مادر۳۹ ساله هستم خیلی عذاب کشیدم ابجی داداشم اختلاف سنی زیادی داشتن باهاهم اصلا همو درک نکردیم همیشه من احساس تنها بودن داشتم تا عقلم در اومد ازدواح کردن بچه دارشدن از طرفی مادرم بخاطرسنش باهام مثله مادرای جوان بازی نمی کرد حوصله نداشت من که نوجوان شدم مادرم پیری دست وپا درد و هزارتا مشکل اومد سراغش من همش غصه می خوردم براش هم پای من در تهیه جهاز نبود چون توان بدنی نداشت و در بارداری هم در پس از زایمان هم کمکم نتونست بکنه می گفت بچه داری یادم رفته حافظه اش کم شده تازه اختلاف سن وعقیده نم زیادداریم چون نزدیک۴ دهه اختلاف سن داریم

واییییییی نه ترو خدا  من خودم الان باردارم بعد مامانم بچه بیاره؟؟؟؟؟

هنوز بكسال از عقدت نگذشته بارداري؟؟؟😶

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
2805

خب بیاره مگه چیه . الان ک چیزه عادی هست. فقط ب فکره خودتی شما . مامانتم جوونه . به شوهرتم ربطی نداره زندگی خودشونه . منم بعده عقدم خواهرم به دنیا اومد عاشقشم

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...

من کلری به ابروعرف و حرف مردم ندارم این کار از لحاظ جسنی هم برای مادر ضرر داره مثلادیابت و فشار خون بارداری زایمان زودرس و جنین نارس و امکان کمه زایمان طبیعی کلا مادر هرچی جوان تربهتر اگر بماطر حوصله وتنهایی هست بگو من بچه دارمی شم نوه داری کن حوصله ات سر نره والا مای بی بی سایز۵ ۲۸ تاتوشه ۵۷ تومنه بیکاری شیرخشک ببلاک۲۴ تومنه مخارج اینده بچه که نگو

نمیشه بابا من خودم الان باردارم خیلی ضایسسسسس

كي رفتي سر خونه زندگيت؟منظورم اينه عقد و عروسيت باهم بود؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
2801