2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم راست گفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38078 بازدید | 1067 پست
اخه تا همین چند ماه پیش من واسه عروسیم میگفتم کاش خواهر برادر داشتم که عروسیم بودن میگفت خوبه تروخدا ...

پس حتما باردارن خواستن مقدمه چینی کنن یهو شکه نشی 😁😂😂

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گناه داره مامانت هنوز جوونه

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

چه اشکال داره هم شما حامله باشی هم مامانت

فکر نمی کنم شما حق این رو داشته باشید که  برای زندگیشون تصمیم بگیرید گناه دارن خب هنوز اول راه هستن تنهایی زندگی کنن

مامان من ده سال از مامان شما بزرگتر هستن بعد ازدواج ما کلا تنها شدن همش با خودم میگم کاش یه خواهر یا برادر کوچیک تر داشتم  که با مامان بابا تو خونه بودن 

تنهایی پیرشون می کنه افسرده می کنه  

کسی که از اول بچه نداره یا تو سن بالا تصمیم به ازدواج میگیره  دونفری زندگی کردن رو دوست داره  اما کسی که فرزند داشته و بزرگش کرده بعد از مدتی دونفری بودن رو نمیخواد همش  احساس تنهایی بهش دست میده 

زن عموم با دخترش حامله شد بچه هاشون  همبازی هم هستن خیلی هم باحاله

التماس دعا
2803

وای اسی چقد خودخواهی یعنی چی خوب بزار بیاره بنده خدا هم از تنهایی درمیاد هم بدرد چن روز دیگه پیریش میخوره

تو ازالان ب فکر زایمان خودتی ک نکنه مامانت باردار بشه نتونه ب تو برسه واقعا چ بچه هایی پیدا میشن

من بعد ازدواجم مامانم ایقد تنها شد داداشم بود ولی هیچکس مثه دختر همدم مادر نیست الان بهش میگم کاش یکی دیگه داشتی بدرد الانت میخورد

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

چقد خودخواهی 

حاضری مادرت تنهایی بکشه ولی حاضر نیستی بچه بیاره ک خجالت میکشی؟ چه عیبی داره بنده خدا سنی هم نداره. خوبه که خودخواه نباشیم

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
2804
من همیشهههههههه ارزوی داشتن خواهر یا برادر داشتم ولی الان نه دیگه

انسانها به خاطر خودخواهی خودشون زندگی دیگرانو نابود میکنن

مامانت جوونه بذار بچه بیاره ..زندگی خودشو داره ..سرش گرم میشه و امید به زندگی پیدا میکنه 

.تشویقش کن هر کیم چیزی گفت باافتخار بگو یکی از مزایای مامان جوون داشتن همینه... 

بچه شما که دنیا بیاد اینقدر سرگرم نوه ش میشه که دیگه فراموش میکنه و یجورایی پشیمونم میشه از این همه دردسرو بی خوابیش...  شما هم خوشبحالتون شده دیگه...  میتونی هر روز بچتو بزاری پیش مامانت اونکه از خداشه و شما هم به کارت میرسی. 

خاله نامزدم باخود نامزدم همسنن خیلیم صمیمین خیلیم خوبه ک همسن باشن بچه هاتون بنظرم شما حق نداری بگی بچه دار نشو

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
2805

به نظر من خود خواه نباش 

مامانت هم جوونه ، هم تنها 

چرا بچه نیاره ؟ 

پیش شوهرتم خجالت نکش ، 10 تا بچه نداره که بخواد دوباره حامله بشه 

به نظر من بچه دار شه خیلی هم خوبه 

تو روحیه اش هم تاثیر میذاره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
2801