2777
2789
عنوان

خواهررررم ..

209 بازدید | 8 پست

از وقتی ازدواج کردم باهاش به مشکل بر خوردم از هر زاویه ای باعث ناراحتیم شده و دست از سرمم برنمیداره الان باهاش قهر نیستم ولی اون خونش تهرانه منم احتمالا دارم خونمو میبرم تهران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرش هر روز از 7 صبح تا 8 شب میره سر کار خیلی خوشگذران نیست آدم پاکتی است اما فوق العاده تودار با کسی ام زیاد رابطه ندادن کلا سازشون نمیشه با کسی هی از همه ناراحتن با داداشای خودش سالی یکی دوبار رفت داند داره ولی انگار رو ما دست زور دارن ومیخوان رو ماجبران کنن این آزارم میده خیلی رفت و آمد دوستدارم ولی اینقد رو مخم رفته خواهرم که اعصابشاندارم کلا حس میکنم بهش فوبیا گرفتم 

یه اشتباه توی پست اولم بود اینکه قبل ازدواجم باهاش مشکل داشتم من عقدم تو عید بود وقبل عید موهاشو براش رنگ کردم موهاش قشنگ شد هی ایراد  گرفت بردمش پیش مربی آرایشگری م یه رنگ داد گفت بزن زدم موهاش بگم آبی شد ولی بعدیک روز واستحمام سفید میشد خیلی دعوام کرد من واقعا بی تقصیر بودم خالم اومد اونجا مسخرم کرد جلو  خالم ...گفت تو غلط کردی که دست بموی من ءذاشتی دوسه بار دیگه موهاشو رنگ کردم پوست دستام همش زخم شده بود خیلی گریه کردم خیلی از چشم افتاد خیلی تنمو لرزوند اینه که اینطورم نسبت بهش 

بعد ازدواجمم همش حسادت ...برا شوهرم تصمیم میگرفت 

حتی از خونه مامانم بیرونم کرد گفت برو خونه مادرشوهرت ،مادر شوهرم وسواسه واون میدونست پذیرای کسی نیست 

مادرم هم دم نمیزد و سکوت میکرد ..انگار بدش نمیومد 

خیلی به سرم اورد