2777
2789
عنوان

خوش انداما

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 36 پست
واقعن فحش میدن ؟

شکر قهوه ای میخورن 😡

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکشتت حتمن برو باشگاه پسس ورزش لازم شدی

شدیدن شدیدن حس میکنم داداشیم باهم تا زنو شوهرم😂

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
فکر کن طناب گرفتم بلد نیستم بزنم اصن ی وضعیا میزدم خودم از خنده روده بر شده بودم پسرم از خنده ترکییی ...

😂😂😂😂ای جاان تمرین کن عزیزم

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
واقعن فحش میدن ؟

من یه مربی داشتم، مثلا کرانچ نمیتونستم خوب برم، یا با هالتر خیلی سختم بود اسکوات

اون موقع خب ۹۶ کیلو بودم، هر چی از دهنش در میاومد میگفت یا مسخره می کرد

سرهمون باشگاهو کلا ول کردم تو خونه ورزش می کردم، کالری شماری و ...

تا الان که ۷۲ ام

الان خیلی دلم میخواد برم باشگاه ولی هم خجالت می کشم و هم میترسم دوباره مثل قبل بشه.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
من یه مربی داشتم، مثلا کرانچ نمیتونستم خوب برم، یا با هالتر خیلی سختم بود اسکوات اون موقع خب ۹۶ کیل ...

واقعن ببخشید ولی خاک بر سرشون ورزش جدا از لاغری واسه روحیه خوبه اونطوری ک بدتر میشه روحیه طرف

عجب بیهوده تکراریست دنیااا
واقعن ببخشید ولی خاک بر سرشون ورزش جدا از لاغری واسه روحیه خوبه اونطوری ک بدتر میشه روحیه طرف

من از جو باشگاه متنفرم، ازینکه بازم مسخرم کنن به خاطر بدنم

یا توهین بشنوم به خاطر اینکه نمیتونم یه سری حرکاتو انجام بدم.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.