2777
2789
عنوان

خوش انداما

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 36 پست
نه خیلی اضافه وزن دارم 

پیلاتس خوبه، زومبا خوبه

فیتنس خوبه

اسپینینگ خوبه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لاغرم بخوام فرم بگيرم و چاق بشم خوبه برام ؟؟

بدنسازی برو، عضلاتت قوی شه، یکم عضله سازی کنی

بعد برو trx تا خوشتراش شی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
چطوريه  تغيير كردي؟

پیلاتس سایزوکم میکنه وزن و کم نمیکنه من پنج ماه رفتم الان دوماه نمیرم فردامیخوام برم ثبت نام کنم تواین دوماه خیلی خوردم اصلا وزنم تکون نخورده بدن و فرم میده و قوی میکنه خیلی خوبه ارامش بخشم هست

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
خخخخ چ باحال از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

😂😂باسنمم پخش شده قبلا خیلی خوش اندام بودم قدمم ک بلنده خیلی الان هیکل شدم اه اه

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
بچه ها کدوم ورزشو میشه خونه انحام داد من ک دو تا بچه وقت نمیکنم افسرده شدم شکممو میبینم

طناب بزن حرکات شکم برو 

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
خوبه حالا قدت بلنده کمتر ب چشم میاد با قد کوتاه خیلی ستمه 

نه بابا شونه هام پهن شده شبیه رستم شدم

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
خوده باشگاهی هم که میری خیلی مهمه

دقیقا

بعضی باشگاه ها جو افتضاحی داره، بعضی مربی ها چنان به فحش میکشنت که ادم میمونه

کلا باشگاه اروم و مربی دلسوز و درک کننده خیلی مهمه

من سر همین مسائل از باشگاه خیلی زده شدم.

خخخ ترو خدا اینقد با حال تشبیه نکن شوهرم از خمده هام ی کوفت بگیر بخواب نصیبم کرد    

خخخخخ خب والا بخدا حس میکنم از شوهرم پتو پهن تر شدم دیگ الان من شوهر اون حاب میشم