2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن

171 بازدید | 6 پست

پسرم دوسال و نه ماهشه هنوز جمله نمیگه وقتی پوشکشو خراب میکنه هیچ واکنشی نشون نمیده مامانا کسی بوده بچش مثل بچه من باشه بتونه راهنماییم کنه چکارکنم 

دختر منم ۲۰ماهشه جمله نمیگه یه سوال مثلا عزیزو میگه ززززی یا زهرارو میگه یه یا   یا مثلا به ماست میگه ما به موز میگه مو اینا هم کلمه حساب میشه یا نه فقط کلمه هایی که کامل و درست میگه رو حساب کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بهش بگی چی بگه ، پسر منم جمله نمیگه ، بعضی وقتا که پوشکشو کثیف میکنه میاد میگه جیش ! بهش بگو که مثلا پی پی کرد بهت بگه ، یا میبری بشوریش بگو پی پی کردی باید بشوریمت ، چند بار بگی میفهمه

من هر دفعه که پوشکشو کثیف میکنه بهش میگم میگم پسرم پی پی داری بگو اما فایده ای نداره هرکلمه ای هم که بهش بگم سعی میکنه بگه و اونایی که بتونه و میگه اما جمله نه هنوز

من هر دفعه که پوشکشو کثیف میکنه بهش میگم میگم پسرم پی پی داری بگو اما فایده ای نداره هرکلمه ای هم که ...

کویولون کی حرف امد

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز