2777
2789
عنوان

دلم شکسته

182 بازدید | 20 پست

هر زنی دوس داره اولویت اول زندگی شوهرش باشه  دیگه مگه نه؟

ولی اولویت زندگی شوهرم مامانشه دیگه کلافه شدم از دستش هر جا میریم هر کاری میکنیم هر حرفی میزنیم به مامانش میگه  هر کاری میکنیم عکس میگیره  همه چیو گزارش میده بهش از همه چیزمون خبر داره الان تو گوشی شوهرم دیدم هر وقت میخواد ب من زنگ بزنه اول زنگ میزنه به مامانش بعد به من زنگ میزنه دلم شکست خیلی حس بدی دارم فک میکنم هیچی نیستم تو زندگیش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرت وابستگی داره.ینی استقلال نداره.اولویت اکثر مردا مادراشونه برخلاف اینکه باید زنشون باسه.اما این توصیفاتی که توگفتی به عدم داشتن استقلال شوهرتون برمیگرده نه اولویت بندیش.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بعد۶سال درست نشده؟حتماخودت تلاشی نکردی

تلاش نکردم؟؟؟؟🙄دیگه فقط مونده خودمو حلق آویز کنم 

هر کاری که فک کنی کردم بهتر شد ولی درست نشد که نشد برادر شوهرم ۴ بار ازدواج کرد و جدا شد اونم مث شوهرمه هر چی میشد میومد میگفت ب مامانش الان از آخری هم جدا شد فک کن من دیگه چه طاقتی دارم

شوهرت وابستگی داره.ینی استقلال نداره.اولویت اکثر مردا مادراشونه برخلاف اینکه باید زنشون باسه.اما این ...

نه اونجوری نیست که همش مامانش بگه چیکار کن چیکار‌نکن ولی خیلی وابستس ب مامانش هر وقت میخو اد قسم بخوره میگه به جون مامانم روزی صد بار به مامانش زنگ میزنه 

نه اونجوری نیست که همش مامانش بگه چیکار کن چیکار‌نکن ولی خیلی وابستس ب مامانش هر وقت میخو اد قسم بخو ...

پس اگه اونجوری نیست زیاد حساس نباش.خودت اولویت اول خودت باش.همه هم نگم اکثر مردا مامانین.خداروشکر که میگی استقلال داره.زنگ میزنه که میزنه چکارش داری مادرسه دیگه هرچی باسه.

پس اگه اونجوری نیست زیاد حساس نباش.خودت اولویت اول خودت باش.همه هم نگم اکثر مردا مامانین.خداروشکر که ...

۶ سال دارم سعی میکنم با این موضوع کنار بیام ولی‌نمیشه بدترین قسمت ماجرا اینه که همش فک میکنم اینجاست تو خونمونه‌ خیلی حس بدیه چون واقعا همینجوریه شوهرم میره همه چیو میگه قشنگ حس میکنم داره تو خونمون زندگی میکنه

۶ سال دارم سعی میکنم با این موضوع کنار بیام ولی‌نمیشه بدترین قسمت ماجرا اینه که همش فک میکنم اینجاست ...

میفهم سخته.احساس امنیت نمیکنی.احساس مالکیت نمیکنی

دعوا کن دادوبیداد کن.بازبون خوش بگو بامهربونی بگو.بببن قلقش چیه ازون راه وارد شو.پیش مشاور خوب برو

دقیقا، شوهرم یه کاری کرده آرزوی مرگ مامانشو میکنم خدا منو ببخشه ولی‌ ...

مادرش باهات چحوریه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز