2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت رو رعایت نمی کنند مردم. همین 

مگه ميشه؟؟؟

والا من هركيو ديدم گفت من بهداشتو رهايت ميكنم

بفيه هم گفتن ربطي نداره از مهد ميگيرن!!!ازمدرسه ميگيرن

خب مبدا و منشا ش كجاست؟؟

مگه ميشه؟؟؟ والا من هركيو ديدم گفت من بهداشتو رهايت ميكنم بفيه هم گفتن ربطي نداره از مهد ميگيرن!!! ...

خب بله به خاطر اینکه دست پیش میگیرن که پس نیفتن. عاملی جز این نداره. بعد شپش جون میتونه از روی سر بپره به همین دلیل میره روی موهای دیگران 

حالا نگران نباش. متخصص پوست و مو حتما ببر. کاراطی که گفتم هم در صورتی که مطمئن شدی انجام بده

به مدرسه هم اطلاع بده. 

بگو

تنها راهش چون منم بچم از بچه یکی از اقوام نزدیکم گرفته بود همه راه ها رو رفتم سس نفت شامپو اتو مو هر چی ک بگین 

اخرشم ی راهیو خود کسی ک باعث و بانیش بود و انجام داده بود ولی نکبت ب من نمیگفت رو فهمیدم ینی یکی گفت فلانی فلان کارو کرده 

وازلین 

کل موها رو با نصف یا بیشتر ی قوطی وازلین چرب چرب کنیم بزاریم یکی دو روز رو مو بمونه دو بار در هفته انجام بدیم تموم میشه 

دو روز درمیان تا ۳ مرتبه شب ک میخوابی با سس مایونز کامل موهاشو پر کن کف سرشو پر سس کن پلاستیک بزار روش تاصبح بمونه ۸ساعت بعد بروبشور چون سس چربه شونه کنی راحت شپش های مرده و تخم هاش میریزه پایین من بااین روش ازبین بردمشون تازه شونمم معمولی بود فقط یکی دوبار برس کشیذم حموم تموم شد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خب بله به خاطر اینکه دست پیش میگیرن که پس نیفتن. عاملی جز این نداره. بعد شپش جون میتونه از روی سر بپ ...

عزيزم شپش نميپره اصلا

من خودم شپش نداشتم دخترم هم تميز و مرتبه

از مهد گرفته بود واقعا

اموزش پرورش گفته ك علت اصليش سفر هاي زياد ب انتاليا و تايلند و اقامت درهتل هاي درجه چندمه....

دكتردخترم هم اينو گفت

بعدم خدا لعنت کنه کسی رو ک خودش میدونه بچش شپش داره یا خودش شپش داره ولی مراعات نمیکنه و براش مهم نی ...

آره واقعا من ک شپش گرفتم تا درمانش نکردم جایی نرفتم یبار رفتم خونه مادرشوهرم فقط ک حواسم بود سرمو رو بالششون نزارم و اصلا روسریمو درنمیاوردم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

متاسفانه سر پسر منم گرفته بود که من شامپو زدم ولی نرفت تا اینکه چند وقت پیش باباش که برده بودش براش یه نوع قطره گرفته بود به موهاش زده بود حدود نود درصد خوب شده بود خیلی کم مونده بود که با شونه مخصوص شونه کردم تموم شد ولی یه ذره هوا گرم تر بشه میخوام ببرم کلا موهاشو کوتاه کنم تا دیگه اذیت نشه.بعضی وقتا سر خودمم میخاره شک میکنم موهای خودمم گرفته باشه😢باید از باباش بپرسم اون قطره اسمش چیه اگه گفت میام اینجا بهت میگم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
تنها راهش چون منم بچم از بچه یکی از اقوام نزدیکم گرفته بود همه راه ها رو رفتم سس نفت شامپو اتو مو هر ...

دوروز وا زلين رو سر بچه باشه؟؟؟؟؟؟؟مگه ميشه؟؟؟؟

چطوري ميشستيش اونوقت؟؟

دوروز وا زلين رو سر بچه باشه؟؟؟؟؟؟؟مگه ميشه؟؟؟؟ چطوري ميشستيش اونوقت؟؟

بله فعلا ک شد و خدا رو شکر بعد از دو س ماه کلنجار رفتن خوب شد 

طور خاصی لازم نبود هر بار تو حموم س بار شامپو میزدم ولی یکم زیادی شامپو میریختم رو موهاش ک تمیز شه جوری ک بعد حموم ک موهاشو خشک میکردم موهاش دیگه چررب نبود اصلا ولی خب حسابی نرم و لطیف میشد