2777
2789
موضوع از اونجا شروع شد که منونانزدم قبلا دوست بودیم بعضی وقتا میدیدم که مثلا بایه دختر چت میکنه گفته ...

عزیزم .تو دیونه نیستی این همه چیز داری میبینی خیانت از این واضح تر؟؟

دیونه منم ک بدون هیچی همش الکی به شوهرم شک دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز دلم ما در جایگاه قضاوت نیستیم ولی اگه دقیقا چیزایی که گفتی همینطوره وحقیقت داشته باشه من نوعی میگم خیانت میکنه بعدم پسر ودختری که دوست داشته باشه زمان مجردی اکثرا بعدها تکرار میکنند چون براشون ی حس لذت داره ونمیتونن کارشون  رو فراموش کنند 

البته نمیگم همه امابیشترشون همینطورن مخصوصا آقایون که آزادترن.درثانی برای چی بشما میگه مشکل اعصاب داری نمیفهمی؟؟؟؟

هیچی هم آهوی دکورم یهو دستم خورد افتاد شکست هم یکم با شوهرم بحثم شد عذر خواهی نکرد خوابید...

اهورو باز میشع خرید شوهرتم الان برو پیشش بخواب یکم با پا بزن بهش بیدار ک شد خودتو بزن ب قهر حل میشه 😂دنیا ارزش نداره بابا برا هرچیزی راه حل هست

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
عزیزم .تو دیونه نیستی این همه چیز داری میبینی خیانت از این واضح تر؟؟ دیونه منم ک بدون هیچی همش الکی ...

پس منم دیوونم. بیچاره رو سر هیچی عاصی کردم

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤

از اون شب دعواهای ما شروع شد کسی که ۲۴ ساعت تو واتساپ ب من پیام میداد الکی اف میشد تندتند یامثلا امروز از کار اومده بود بیرون دوتا میس داشت از من زنگ نزده بود پیام دادم میگه نیامده ولی ارسال شد زده از طرف همیشه بهم زنگ میزد امروز نزد بهش زنگ زدم میگه ۲۰ دیقه اس اومدم شب اومد گفتم حالم به زل زده ب من یا ده دیقه دیر جواب میدم میگمم میگه توهم زدی اینیستاشم دستمه هیچی نیست انلاین نمیشه نمیدونم واقعا من توهم زدم یا ی۰یزی هست

اهورو باز میشع خرید شوهرتم الان برو پیشش بخواب یکم با پا بزن بهش بیدار ک شد خودتو بزن ب قهر حل میشه ...

ایول منم قهر بودم همونکارو میکنم خخخخخ

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
از اون شب دعواهای ما شروع شد کسی که ۲۴ ساعت تو واتساپ ب من پیام میداد الکی اف میشد تندتند یامثلا امر ...

اینها که گفتی نشان خیانت نیست الکی ذهنت را خراب نکن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏