2789

موضوع از اونجا شروع شد که منونانزدم قبلا دوست بودیم بعضی وقتا میدیدم که مثلا بایه دختر چت میکنه گفته بود برای ازدواج نمیخامش فلان و من شدید قهر کردم بعد از اون دیدم دوست دختر قبلیش بهش پیام داده باهم درددل کردن بعد دیدم یه پیج ج.ن.د.ه بهش سلام داده اینم جواب سلامشو داده همیشه بهم میگفت مشکل از توعه تو دیونه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع از اونجا شروع شد که منونانزدم قبلا دوست بودیم بعضی وقتا میدیدم که مثلا بایه دختر چت میکنه گفته ...

خیلی عذر میخواما ولی راست گفته واقعا دیوونه ای نشونه از این واضح تر واسه اینکه بفهمی یکی خیانتکاره

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

چندروز پیش وقتی اومد ببینمتم حالم خوب نبود نیامد بالا اومد رفت بعد زنگ زدم نزدیک ۷ دیقه اشغال بود بامنی که نامزدشم ۲ دیقه دیگه ته مکالمه امونه اومد گفت دوستم بوده الکی شماره دوسش گرفت ک من باورکنم اخر گفت تو مریضی اعصاب داری توهم میزنی

عاطی جون   امضات ..الهی ب آرزوهات برسی البته هرچط قسمت وصلاحت باشه

جووون مرسی عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
چرا دوستم

😭😭😭😭😭😔😔😔😔 هضم بعضی حرفا سخته چیزیو ک نباید میگفت گفت بهم 😭😭😔😔😔 و دربگه جواب تعجبم استیکر اخم فرستاد و اف شد 

حتی از ساعت دو نیومده بگه با این حرفی ک زدم زنده ای یا مرده 😭😭😭😭

تو دیگه چرا؟؟

گفتم پایین تر

دکورم آهو بود دستم خورد شکست خیلی دوسش داشتم

بعد اینکه با شوهرمم بحثم شد گریه کردم عذرخواهی نکرد خوابید پررو بالش منو به بالشش چسبوند

منم بچمو خوابوندم الان رو مبل لم دادم خوابم نمیاد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
چندروز پیش وقتی اومد ببینمتم حالم خوب نبود نیامد بالا اومد رفت بعد زنگ زدم نزدیک ۷ دیقه اشغال بود با ...

شاید کاری داشته . شوهرمنم با من بیشتراز ۲ ۳دقیقه حرف نزد تا بحال ولی برای کارش ۲۰ دقیقه هم حرف میزنه

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
منکه هر موقع هر چی حس کردم درس بوده ب نظرم حس زنانه هیچ وقت دروغ نمیگه

من که  خیلی جاها اشتیاه کردم‌

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏