2777
2789
عنوان

آسم

277 بازدید | 10 پست

پسرم ک ۸سالشه بخاطر سرفه هاش بردم دکتر ک گفت ریه هاش حساسه.بهش از اسمرای آسم داده ینی تا آخر باید استفاده کنه یا سرفه ها قطع شد دیگه نزنه.خیلی نگرانم

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
من ساکن تهرانم شرکت صنایع غذایی کار میکنم اسم شرکتم بگم؟؟

نه ممنون.چون همسر منم سایپا کار میکنه ولی با سختیه کار هم ۲۰ سال اگه بازنشسته کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دیگه نبردم خداروشکر بهتر شده دیگه دارویی مصرف نمیکنه.ولی وقتی زیاد عطر و ادکلن به خودش میزنه ی کم سرفه میکنه و صداش میگیره همین که قطع میکنه اونم قطع میشه.دکتر قبلا میگفت ریه هاش حساسه اونم با اون شربتا خوب شده

سلام عزیزم . منم همین مشکل رو داشتم . از دستگاه های کمک تنفسی برای داروهای خودم استفاده کردم که بهم کمک کرد. از طرفی هم خوندن این مقاله خیلی بهم کمک  کرد

https://soroushteb.com/news/93/5139/چطور با بخور درمانی آسم را معالجه کنیم؟

عزیزم واسه آسم پسرت چیکار کردی؟ بهتر شد؟ دختر منم ۸ سالشه تشخیص آسم دادن ولی تا دارو مصرف میکنه خوبه ...

عزیزم میتونی بری پیش دکتر شهرام سیدی مطبشون سمت شریعتی هست. خیلی دکتر خوبی هستن. ایشالا که دخترت بهتر بشه 

من برادرزاده ی شش ساله م حساسیت و آلرژی داشت به دکترشهرام سیدی مراچعه کرد و به خوبی تشخیص داده شد و درمان شد.دکتر خیلی با تجربه این اگر میتونید ببریشدش پیش ایشون.