2777
2789
عنوان

فرداموعدمه....

116 بازدید | 7 پست

سلام فردا موعدمه البته پریدام منظم نیستا ولی چون قرص میخورم کلوموفین دقیقا ۳۲روز میشم حالا دعا میکنم نشم اصلا خداکنه نی نی تو دلم باشه واینبار مثه قبل سقط نشه،ولی علایم پرید دارم مثلا نوک سینم خیلی حساسه خیلی تو ماشین رو دست انداز دردم میگره تیر میکشید ،زیر شکمم سمت راست تیر میکشید.یت کمر درد ریزی دارم یکی دوهفتم هست ترشح سفید رنگ بی بو دارم شدید روانی شدم اصن قبلا اصلا اینجوری ترشح نداشتم فقط چندروز ب پرید یکم داشتم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم علائمت هم مال بارداری هم پری.. ولی کلومفین خودش باعث علایم میشه.. من ماه پیش خورده بودم زیر د ...

انشاالله

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند روز دیگه موعدمه.. ماه قبل ک خوردم 26 روزی بودم..یعنی اینماهم 26 روزی ام؟؟

اره دیگ،من که دوبار خوردم ۳۲ روزه بود

اگ ترشح نداشتی قبلن احتمال مامان شدنت بیشتره 

یکم علایم اون موقع ک حامله بودمو دارم مثلا همش دلم میخواد بخوابم و تیر کشیدن سینه