2777
2789
عنوان

تا حالا شده رژ بخرید بعد بیایید خونه خوشتون نیاد از رنگش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 42 پست
اوهه ته جهازم وشون خریدکننه؟شه چ نشورنی؟من خله وسواسمه هرچی ره قبول ندارمه باریک الله ب تو😄😄

😂😂😂😂

نا ولا اصلا نشومه😂😂😂😂😂

برعکس من خله راحت قبول کمه😂😂

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
😂😂😂😂 نا ولا اصلا نشومه😂😂😂😂😂 برعکس من خله راحت قبول کمه😂😂

چ ریلکس وبیخیال دمت گرم👍😃😃جانانم خله خوشم بیموته جا😍هروقت خانی عکس هدی مره هم ونگ هده😂😂

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 😂 چی چی وَگوویید شما دوتا!

گفتم زیاد ببینم رنگارو گیج میشم کدومو بگیرم 

هر کدومم گرفتم اومدم خونه کلی پشیمون شدم که فلان رنگ بهتر بود 

خواهرمو میفرستم یکی میگیره

پذیرشش برام راحت تره یه رنگ و دیوم و پسندیدم😂😂

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
چ ریلکس وبیخیال دمت گرم👍😃😃جانانم خله خوشم بیموته جا😍هروقت خانی عکس هدی مره هم ونگ هده😂😂

عزیزم ببخشید دیشب کار پیس بیمو مجبور بیمه بورم 

لطف دارنی😍😍😍 منم همینطور 

من معمولا عکس نلمه تو تاپیکایی که انلاین زیاد دارنه

بازم شَشم😂😂

عزیزم ببخشید دیشب کار پیس بیمو مجبور بیمه بورم  لطف دارنی😍😍😍 منم همینطور  من معمول ...

خواهش کمه وه چ حرفیه.🌷ته فدا.خااشکال نکنه هروقت تاپیک خلوت گیربیاردی اتا سوت بکش من امه😂😂

ته روزتعطیلم ب خشی❤❤❤

چ# قد من غلیظ صوحبت کردم😂

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
خواهش کمه وه چ حرفیه.🌷ته فدا.خااشکال نکنه هروقت تاپیک خلوت گیربیاردی اتا سوت بکش من امه😂😂 ته روز ...

😂😂😂😂

روز تعطیل کجه دیه خشی کجه دیه مردی جا اشون دعوا دکتمه😏😏