چرا من هر چی رژ میخرم بعد میام خونه میبینم رنگش دوست دارم خدایا الان رژ مایع اسنس خریدم میبینم خوشم نمیاد ازش شما هم همین طورین؟ بعدشم رژ گونه گوشتی رنگ خریدم وقتی زدم تو اینه دیدم انگار یکی بهم سیلی زده پس چرا رژ گونه دو صورت های دیگ قشنگه رژگونه چه رنگی میزنید دخیا؟
اوهه ته جهازم وشون خریدکننه؟شه چ نشورنی؟من خله وسواسمه هرچی ره قبول ندارمه باریک الله ب تو😄😄
😂😂😂😂
نا ولا اصلا نشومه😂😂😂😂😂
برعکس من خله راحت قبول کمه😂😂
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هر کدومم گرفتم اومدم خونه کلی پشیمون شدم که فلان رنگ بهتر بود
خواهرمو میفرستم یکی میگیره
پذیرشش برام راحت تره یه رنگ و دیوم و پسندیدم😂😂
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
چ ریلکس وبیخیال دمت گرم👍😃😃جانانم خله خوشم بیموته جا😍هروقت خانی عکس هدی مره هم ونگ هده😂😂
عزیزم ببخشید دیشب کار پیس بیمو مجبور بیمه بورم
لطف دارنی😍😍😍 منم همینطور
من معمولا عکس نلمه تو تاپیکایی که انلاین زیاد دارنه
بازم شَشم😂😂
خواهش کمه وه چ حرفیه.🌷ته فدا.خااشکال نکنه هروقت تاپیک خلوت گیربیاردی اتا سوت بکش من امه😂😂 ته روز ...
😂😂😂😂
روز تعطیل کجه دیه خشی کجه دیه مردی جا اشون دعوا دکتمه😏😏