2777
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 39 پست
ممنون عزیزم بخاطر راهنماییهای خوبت😙

من قبل خرید خیلی تحقیق کردم راجب لنز اگه سوالی داشتی خوشحال میشم   

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من قبل خرید خیلی تحقیق کردم راجب لنز اگه سوالی داشتی خوشحال میشم    

برای استگیمات من اخرش نفمیدم لنز هست یا نه!

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیست سال به طور مداوم؟؟؟ چند ساعت در روز میذاشتین؟؟؟

کل روز مداوم حتی در دوش یا گریه یا ....

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
عزیزم واس آستیگمات هم لنز طبی هست؟؟؟

لنز برای همه عیبوب انکساری چشم هست مث نزدیک بینی دوربینی استیگمات ولی اول برو پیش پزشک برگه بگیر برا ساخت لنزت که دقیق باشه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
برای استگیمات من اخرش نفمیدم لنز هست یا نه!

لنز برای همه عیبوب انکساری چشم هست مث نزدیک بینی دوربینی استیگمات ولی اول برو پیش پزشک برگه بگیر برا ساخت لنزت که دقیق باشه

لنز برای همه عیبوب انکساری چشم هست مث نزدیک بینی دوربینی استیگمات ولی اول برو پیش پزشک برگه بگیر برا ...

اها ممنون خیالم راحت شد

باهاش میشه گریه هم کرد؟؟؟

ورزش مشکلی نداره؟؟؟

شما چند ساعت در روز استفاده میکنی؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
ما همسن همیم...شماهم از عینک بدت میاد؟؟؟ منم تازگیا عینکی شدم

اره واس من سنگینه اذیتم میکنه.

دوساله عینکی شدم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
لنز برای همه عیبوب انکساری چشم هست مث نزدیک بینی دوربینی استیگمات ولی اول برو پیش پزشک برگه بگیر برا ...

مرسی عزیزم

اها ممنون خیالم راحت شد باهاش میشه گریه هم کرد؟؟؟ ورزش مشکلی نداره؟؟؟ شما چند ساعت در روز استفاده ...

من صبح تا ساعت دو که سرکارم تو چشممه از هفت صبح. اگه از اونجا بیام خونه درمیارم از چشمم ولی اگه بخوام برم جایی تا ساعت 7 شب استفاده میکنم مدام ولی بعدش اشک مصنوعی خارجی میزنم که چشمم سوزش پیدا نکنه یا خشک بشه. تو باشگاه هم کرم نزنید که عرق میکنید با عرق بره تو چشمتون.

اره عزیزم منم استیگمات هیتم  لنز هم  میزنم   . با تجویز پزشک  

موقع برداشتن شما راحت برمی دارین؟؟؟

گذاشتن باز راحت تره برداشتن قشنگ باید دستتو ببری تو چشم خیلی بده

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....