2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندوقته  تستفاده میکنیدشما؟عوارضش معمولا تاچندروزه؟

دو سه هفته عوارض داشتم فکر کنم. 

باز هم اگر خیلی بی قرارت میکنه به منشی زنگ بزن بگو از دکترت بپرسه. شاید باید داروت عوض شه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
امروز دکترنوشت.بخاطرکه بچه دارم میترسم بخورم عوارضش اذیت کنه نتونم ب کارام برسم

پس واسه چی میگی اضطرابم بیشتر شده؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دو سه هفته عوارض داشتم فکر کنم.  باز هم اگر خیلی بی قرارت میکنه به منشی زنگ بزن بگو از دکترت ب ...

اینو بجاسیتالوپرام داده فک نکنم دیگه عوض کنه.انگارهمشون اوایل مصرف عوارض دارن

امروز دکترنوشت.بخاطرکه بچه دارم میترسم بخورم عوارضش اذیت کنه نتونم ب کارام برسم

نه بخور. تازه من بسیاااار به عوارض دارو ها حساسم. یک وقت دیدی برای تو اصلا عوارض نداشت یا خیلی خفیف بود.

نه بخور. تازه من بسیاااار به عوارض دارو ها حساسم. یک وقت دیدی برای تو اصلا عوارض نداشت یا خیلی خفیف ...

اولا چرا عوض میکنند حتی چند بار.

ولی نگران نباش.

پاروکستین خوبه. اصلا نگران عوارض نباش.

یک روز هم به تاخیر ننداز

همیشه میگم یعنی خوب میشم.خسته شدم ازاضطراب وترس

اتفاقا پاروکستین اضطراب رو خیلیییییی خوب کاهش پیده. دکتر برای من برای افسردگی داده بود ولی بیشتر اضطرابم زو کم کرد تا اینکه مورم رو بالا ببره.

اتفاقا پاروکستین اضطراب رو خیلیییییی خوب کاهش پیده. دکتر برای من برای افسردگی داده بود ولی بیشتر اضط ...

سلام عزیزم میشه جوابم بدید منم اضطراب دارم بی قرارم این داد دکتر خیلی میترسم بخورم وابسته بشم بهش

سلام شما مصرف کردین؟ چجوری بود بهتر شدین موقع ترکش عوارض نداشت

يادم نيست كامل واي عوارضي نداشتم