سلام.وقتتون بخیر دوستان.من سه سال پیش دچار حمله پنیک شدم.دارو پاروکستین را با نظر دکتر شروع کردم البته به همراه چند قرص دیگه.زمانی رسیده بود که 7 تا قرص مدل به مدل میخوردم.طی این سه سال همه رو به تدریج کنار گذاشتم جز پاروکستین.قرص خیلی خوبی هست و واقعا عوارض خیلی کمی داره اما به راحتی نمیشه سر خود ترکش کرد ترک ناگهانی باعث بی خوابی و اضطراب شدید میشه.اگه دکتر بهتون تجویز کرده حتما استفاده کنید خیلی قرص خوب و کم عوارضی هست.
خب من چون اضطرابم بالابود همزمان آلپرازولامم مصرف میکردم.ولی دیگه بعد از مصرف پارو اون شدددت اضطراب ...
سلام منم با پاروکسیتین عالی بودم ولی باردار شدم نخوردم و الان شیردهی و هم تو بارداری و هم الان به شدت پنیک میشم ترس از بیرون رفتن دارم . ترس از جاده و شدیداً از شب میترسم نمیدونم میشه تو شیردهی خورد یا نه 🥺
درود حالتون بهتر شد؟ با همین قرص و چقدر طول کشید تا بهتر بشید چون منم متاسفانه این مشکلو دارم
منم همین مشکلو دارم همه جا میترسم آرامش ندارم یه دوره پاروکسیتین و ولبان و کلونوزپام میخوردم خیلی خوب بودم حتی با هواپیما رفتیم مشهد باردار شدم مجبور به قطع و الآنم شیردهی که دخترم یک ماهشه و دارم داغون میشم و نیاز دارم به داروهام