2777
2789
ممنون انشاءالله.اصلا خیلی بیقراررشدم حوصله نمیکنم دوس ندارم برم بیرون

منم اینجوری ام جرعت نمی کنم برم بیرون میترسم همش بی حوصلگی دوس دارم فقط بخوابم اضطراب اجتماعی دارم فک کنم..شما بهتر نشدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من چون اضطرابم بالابود همزمان آلپرازولامم مصرف میکردم.ولی دیگه بعد از مصرف پارو اون شدددت اضطراب ...

ببخشید الپرازولام حالتونو بد نمیکرد‌یا خابتونو زیاد کنه؟هنوزم قرص مصرف میکنید!؟

سلام.وقتتون بخیر دوستان.من سه سال پیش دچار حمله پنیک شدم.دارو پاروکستین را با نظر دکتر شروع کردم البته به همراه چند قرص دیگه.زمانی رسیده بود که 7 تا قرص مدل به مدل میخوردم.طی این سه سال همه رو به تدریج کنار گذاشتم جز پاروکستین.قرص خیلی خوبی هست و واقعا عوارض خیلی کمی داره اما به راحتی نمیشه سر خود ترکش کرد ترک ناگهانی باعث بی خوابی و اضطراب شدید میشه.اگه دکتر بهتون تجویز کرده حتما استفاده کنید خیلی قرص خوب و کم عوارضی هست.

ممنونم عزیزم کاش پنیک تنها داشتم...من مسخ اذیتم میکنه اینکه ترس وحشتناکی دارم از همه چی

درود حالتون بهتر شد؟

با همین قرص و چقدر طول کشید تا بهتر بشید چون منم متاسفانه این مشکلو دارم

خب من چون اضطرابم بالابود همزمان آلپرازولامم مصرف میکردم.ولی دیگه بعد از مصرف پارو اون شدددت اضطراب ...

سلام منم با پاروکسیتین عالی بودم ولی باردار شدم نخوردم و الان شیردهی و هم تو بارداری و هم الان به شدت پنیک میشم ترس از بیرون رفتن دارم . ترس از جاده و شدیداً از شب میترسم نمی‌دونم میشه تو شیردهی خورد یا نه 🥺

سلام.وقتتون بخیر دوستان.من سه سال پیش دچار حمله پنیک شدم.دارو پاروکستین را با نظر دکتر شروع کردم الب ...

سلام عزیزم تو شیردهیم میشه استفاده کرد من خیلی به پاروکسیتین نیاز دارم واقعا باهاش حالم خوب بود

درود حالتون بهتر شد؟ با همین قرص و چقدر طول کشید تا بهتر بشید چون منم متاسفانه این مشکلو دارم

منم همین مشکلو دارم همه جا میترسم آرامش ندارم یه دوره پاروکسیتین و ولبان و کلونوزپام می‌خوردم خیلی خوب بودم حتی با هواپیما رفتیم مشهد باردار شدم مجبور به قطع و الآنم شیردهی که دخترم یک ماهشه و دارم داغون میشم و نیاز دارم به داروهام