2777
2789

بستنی ابگوشت .شیر .

من ک با وزن ۲۳۰۰ بدنیا اومد چقد برا وزنگیریش حرص میخورم .

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستنی ابگوشت .شیر . من ک با وزن ۲۳۰۰ بدنیا اومد چقد برا وزنگیریش حرص میخورم .

پقیقا عین من.چند هفته دنیا اومد؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
پقیقا عین من.چند هفته دنیا اومد؟

۳۵ هفته😭😭😭

بچت بدنیا اومده؟؟

چن کیلوعه؟؟؟

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  

من ماه اخر بارداری بستنی سنتی زیاد تخم مرغ پخته هر روز صبحانه و روزی چندتا مغز گردو بادوم و پسته میخوردم ماه اخر هر روز بود ماه های قبل هر روز نبود گوشت کبابی هم میخوردم نی نی با وزن سه و ششصد به دنیا اومد

۳۵ هفته😭😭😭 بچت بدنیا اومده؟؟ چن کیلوعه؟؟؟

اره ۳۴ هفته دنیا اومد یه هفته هم تو دستگاه.یه هفته دیگه سه ماهه میشه.وزنشم پنج و نیم.پسرشما اونموقع وزنش چند بود؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اره ۳۴ هفته دنیا اومد یه هفته هم تو دستگاه.یه هفته دیگه سه ماهه میشه.وزنشم پنج و نیم.پسرشما اونموقع ...

۲۳۰۰الان ۵ ماهشه ۷۱۰۰ بنظرت خوبه ..دوس دارم تپلی بشه ..دکتر امروز گفت غذا کمکیشو شروع کنم ..دعا کن پسرم تپلی شه😭😂😂😂😂