2777
2789
عنوان

کمککککک😢😢😢😭😭😭😭+عکسسس

377 بازدید | 17 پست

امشب میخوام توپک سیب زمینی سرخ کنم سیب زمینیو اب بپز کردم له کردم طبقه دستورش الان خیلیییی شله و همش به دستم میچسبه و وا میره ارد و روغنم اضافه کردم خوب نشد خیلی شلهههه چیکار کنم😭😭😭😢😢😢

بریز ننه باز آرد بریز

تو که دیه گندو زدی تا اونجا که سفت بشه آرد بریز😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁😁😁😁شبیه شیر برنجه...

تیکر تولد یه سالگی پسرم😍😍😍😍..میشه برای سلامتیش صلوات بفرستین🤗🤗🤗خدایا دامن همه منتظرارو سبز کن با یه نی نیه گوگولی مگولی😍😍😍😍
برا چسبندگیش چیکار کنمممم

یه ظرف اب بذار کنار دستت 

دستتو خیس کن که نچسبه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

توپک سیب زمینی چیه ؟

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

تخم مرغ بزن من ظهر اینو داشتم روغنم قشنگ داغ کن دستتمهربار خاستی درست کنی خیس کن تا نچسبه نوش جان

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
توپک سیب زمینی چیه ؟

نخشکه رو. آسیاب کنی مثل آرد سوخاری میشه ادویه هم بهش اضافه کن که خوشمزه بشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤