2777
2789
عنوان

باز هم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست
من خودم بچه دارم اما اصلا جایی نمیزارم خونه ی کسی هم نمیرم چون بچه هام شیطونن

باز با خودت ببری میتونی ساکتشون کنی ولی بدون خودت واسه طرف خیلی سخته خب.الان من با این وضعم سردرد گرفتم

خوابم میاد  
من اگ بجه بیاد فضولی کنه میگم نکن خاله یا دست به این نزن برو تو اتاق بچه بازی کن

اخه بعضی از بچه ها حالیشون نیست 

دختر خواهر شوهرمن لج میکنه وقتی با محبت هم بهش میگی خواهر شوهرمم هیچی نمیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنکیک خوشمزه اس ؟؟؟من تا حالا درس نکردم چی جور درس میکنی ؟؟؟ هیچی خسته نباشی 

آره چون فوریه بیشتروقتا درست میکنم/یکونصف لیوان شیربایک لیوان آرد گندم ونصف لیوان آردبرنج مخلوط میکنیم حسابی بعددوتا تخم مرغ که ازقبل باچنگال زدیمو اضافه میکنیم وحدود۶تاقاشق شکرمیریزیم ویک قاشق چایخوری زردچوبه وپودرهل میزنیم حسابی بهم میزنیم یع خمیر شل تقریبامیشه نیم ساعت بهش استراحت میدیم بعددوباره باقاشق هم میزنیم وتوتابه کوچیک کمی روغن میزنیم ویه ملاقه ملاقه زیروروشو سرخ میکنیم همییین😍

اخه بعضی از بچه ها حالیشون نیست  دختر خواهر شوهرمن لج میکنه وقتی با محبت هم بهش میگی خواهر شوه ...

با تندی بگو 😀وقتی  مامانش حالیش نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره چون فوریه بیشتروقتا درست میکنم/یکونصف لیوان شیربایک لیوان آرد گندم ونصف لیوان آردبرنج مخلوط میکن ...

به به چه اسونه ..مرسی منم درس میکنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

با تندی که بگی شروع میکنه به گریه کردن دیگه اسمون هم زمین بیاد تا یه ساعت ساکت نمیشه

اوووو ....خدا صبر بده خواهر