2777
2789

عفونت داری برو قرص بخور

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انواع #ترشحات-زنانگی

👈اغلب زنان مبتلا به ترشحات مختلفي هستند كه برخي از آنها طبيعي و برخي غير طبيعي مي باشند .

👌ترشحات طبيعي :

در هنگام بلوغ دختران داراي ترشحاتي از مهبل مي باشند كه طبيعي مي باشد و همچنين در نتيجه تمايلات و تحريكات جنسي از غدد داخل مهبل و دهانه رحم ، در مهبل مقداري ترشح يافت مي شود . همچنين در دوران بارداري و پس از زايمان زن داراي ترشحاتي مي باشد كه طبيعي مي باشد . اين ترشحات لزج و اغلب ژله مانند و به رنگ شيري بوده كه بوي زننده اي ندارد .

👌ترشحات غير طبيعي :

بيشتر ترشحاتي كه لزج يا داراي سوزش مخصوصي مي باشد ، غير طبيعي مي باشد .

همچنين ترشحات با بوي زننده و زرد يا سبز يا بصورت خونابه اي مسئله اي غير طبيعي بوده كه بايد بررسي گردند .

🦋•••••••••••❅❈❅•••••••••••🦋

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ترشحات روزانه طبیعی علتش چیه ؟ مجردم تازه بلوغم نیستم 

اگه سفیدو بدون بو هستش مشکلی نیس منم دارم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)