2777
2789
عنوان

بیقراری

1450 بازدید | 19 پست

سلام خانما من از اول بارداری دچار افسردگی شدم و این افسردگی وقتی خونه خودم هستم و دغدغه شام و خونه و اینا رو دارم تشدید میشه. چند روز خونه مادرم اینا بودم بهتر شدم. الان برگشتیم خونه خودمون دوباره ریختم بهم حموم هم نمیرم دیگه. خسته شدمممممممم. حتی ویارمم برگشته. چیکار کنم مادرم شاغله و وقتی میرم اونجا عذاب وجدان میگیرم چون نمیتونم کمکش کنم و اونم هی باید برای شام تدارک ببینه برا شوهرم که از سرکار میاد . دیگه نمیدونم چ کنم. کمکم میکنید؟

با شوهرت مطرح کن شاید ترس نپختن شام داری که اونم دعوات کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم غذاهایی بخور ک ازافسردگی جلوگیری میکنه یانشاط اوره 

خیلی سخته وشایدزیاد تاثیرنداشته باشه ولی فیلم طنزبین اهنگ شادگوش بده یکاری ک هم روحیت عوض بشه هم کمترتنهاباشی و هی فکرکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز