2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

118 بازدید | 10 پست

کیا ازدواج کردن ولی بازم حس تنهایی دارن؟میدونم که ادم نباید زیاد به شوهرش متکی باشه ولی وقتایی که پیش همیم خیلی حس تنهایی دارم.الان تازه دوران عقدمونه نمیدونم عروسی کنیم چطور میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما پیشتون نیست؟به نظرم اینکه پیش هم باشیم و احساس تنهایی کنم خیلی بدتره وقتایی که دوره میتونم تحمل ...

وا برعکسی خواهر من

نهایت استفادتو بکن بگین بخندین باهم فیلم ببینین برین بیرون خوش بگذرونین استفاده کن از این دورانت تنهام چیه این فکرارو بنداز دور 

من شوهرم راه دوره هر دو هفته یک روز میبینمش بعد قهر هم هست الان دارم دق میکنم اونوقت تو شوهرت پیشته و ناله میکنی این دوران دیگه برنمیگرده ب خودت بیا

❤️My only wealth is your eyes
من الان به این نتیجه رسیدم بیشتر احساس افسردگی خودمونه

یعنی چی؟میدونی منم فکرمیکنم اگه میتونستم بادوستام برم بیرون یا کنارشون باشم کمتر وابسته به شوهرم میشدم ولی بازم نمیتونم قبول کنم چرا اینجوریه من حسرت خیلی چیزا به دلم مونده ولی کاری هم نمیتونم بکنم

وا برعکسی خواهر من نهایت استفادتو بکن بگین بخندین باهم فیلم ببینین برین بیرون خوش بگذرونین استفاده ...

میریم بیرون فیلم و این چیزا هم میبینیم ولی میگم نمیدونم چرا اینقدر احساس بد دارم ...اصلا اهل حرف زدن و نظر دادن نیست...توهیچ زمینه ای ...من خودم دلم یه هم صحبت خوب میخواد که اون اصلا اینطور نیست