nikimoghadam مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 670 عنوان مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 53 پست شما هم گاهي وقتا دوست داريد بكشيد مادرشوهرتونو يا من بدجنسم 1398/02/04 | 18:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikimoghadam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 670 گاهي ك ميبينم پشت سر جاري حرف ميزنن ميگم واي خدا پست سر من چي ميگن
بانوی،ایران عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 3477 دوس ندارم ببینمش یا صداشو بشنوم خیلی رومخه صدای مادر شوهر من اونقدر حرص آوره که نگو، صداش مثل صدای بازیگر نقش مادر عمو پورنگه،چندشششهمشم تند تند فک میزنه جهت مسخ کردن پسرش 💚☁️وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
nikimoghadam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 670 قرار بود بريم خريد خوابم برده الان اومده خودش بعد مثه بچه هايي ك دستشون ب زنگ نميرسه ميكوبه ب در وحشي
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14590 دلم نمیخواد بکشمش ولی خیلی دوس دارم لااقل یه سالی نه پدرشوهرمو ببینم نه مادرشوهرمویه چیز دیگه م دوس دارم.آی دلم میخواد ماشینشونو خط بندازم آی دلم میخواد .ولی وجدانم قبول نمیکنه مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14590 من مادرشوهرم هرچی بگه نمیتونه جواب بدم یکم حاضر جوابی نشونم بدید بفرمایید مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
z74 عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2657 کلا سکوت و احترام هرگز جواب نداده و نمیده مگر در موارده خیلی خیلی خاص دقیقا باهات موافقم منم اوالاش سکوت میکردم و احترام میذاشتم ولی بعدش دیدم جز اینکه منو بلانسبت خر فرض میکنن هیچ فایده ای نداره
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14590 دقیقا باهات موافقم منم اوالاش سکوت میکردم و احترام میذاشتم ولی بعدش دیدم جز اینکه منو بلانسبت خر فرض ... دقیقا.منم 3 سالی دور از جون همه جلوشون لال بودم و از اینور غر میزدم به جون شوهرم.ولی از وقتی جواب میدم هم اونا خودشونو جمع کردن هم اعصابم آروم شده مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...