2777
2789
دوس ندارم ببینمش یا صداشو بشنوم خیلی رومخه

صدای مادر شوهر من اونقدر حرص آوره که نگو، 

صداش مثل صدای بازیگر نقش مادر عمو پورنگه،چندششش

همشم تند تند فک میزنه جهت مسخ کردن پسرش

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم نمیخواد بکشمش ولی خیلی دوس دارم لااقل یه سالی نه پدرشوهرمو ببینم نه مادرشوهرمو

یه چیز دیگه م دوس دارم.آی دلم میخواد ماشینشونو خط بندازم آی دلم میخواد .ولی وجدانم قبول نمیکنه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من مادرشوهرم هرچی بگه نمیتونه جواب بدم یکم حاضر جوابی نشونم بدید

بفرمایید

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
کلا سکوت و احترام هرگز جواب نداده و نمیده مگر در موارده خیلی خیلی خاص

دقیقا باهات موافقم منم اوالاش سکوت میکردم و احترام میذاشتم ولی بعدش دیدم جز اینکه منو بلانسبت خر فرض میکنن هیچ فایده ای نداره

دقیقا باهات موافقم منم اوالاش سکوت میکردم و احترام میذاشتم ولی بعدش دیدم جز اینکه منو بلانسبت خر فرض ...

دقیقا.منم 3 سالی دور از جون همه جلوشون لال بودم و از اینور غر میزدم به جون شوهرم.ولی از وقتی جواب میدم هم اونا خودشونو جمع کردن هم اعصابم آروم شده