هميشه اونا بي احترامي ميكنن من دختر بزرگ خونه ام و نميخوام ب مادرم بگم مجبور ميشم ب شوهرم بگم تو كه نبودي اينارو گفتن اونم عصبي ميشه ميگه چرا منو حرص ميدي من ك نميتونم برم مادرمو بزنم
فایده ای نداره هرچی من میگم قبول نمیکنه میگه تو هیچی نمیدونی وای تا خاهرش یه حرفی میزنه میگه این بزر ...
تو نباید بگی گفتن که خواهرم سیاست نیست چقولی کردنه باید عمل کنی با پنبه سر ببری مثلا من برا نرم کرون دل شوهرم با زن اولش که طلاق گرفته دوست شدم بادوجودی که سختم بود رفت و امددکروم گفتم بخاطر بچه هاته اما نیتم چیزه دیگه بود
خواهر شوهرم داشت از دخترش تعريف ميكرد جلوي خود دخترش ب مادر خودش گفت نماز ميخونه و درسشو بي حاشيست دختره يهو لومد ب من گفت ياد بگيرين جا خوردم گفتم گوش نميدادم عزيزم دختره از من ١٣ سال كوچكتره عن
خواهرش اینا گفته بودن زنت با مادر بچه هات بده و خواستن زیر آب بزنن کاری که هنیشه میکردم شوهرمم گفته بود چرا دروغ میگید زن مم دیشب مادر بچهواو را شام دعوت کرد چند شب پیشم خونشدن خوابیده بود و پریده بود بهشون که دو بهم زنی نکنید😂😂😂
خواهران گل همه مادر شوهرا بد هستن اونایی که مثل مامان من میگن نه اینطور نیست بهتره یه سر به وجود خودشون بزنن چقدر صبورین اخه شما ها؟ولی من به شخصه نه مادر شوهر رو دوس میدارم نه خواهر شوهرامو همشووووون بد جونورایی هستن فقط پدر شوهر دوس میدارم و هوامو داره برای سونو ان تی بچه هام که دوقلو هستن و ۱۴هفتمه نفری ۲میلیون بهم داد که بشه ۴ میلیون که براشون از الان حساب باز کنم و هی پول کم و بیش بذارم حساب تا وقتی بزرگ شدن یه مقداری سرمایه داشته باشن سر همین۴ میلیون نمیدونی خارشوهرام چیکاررا که نکردن مادرشوهرم که غیبش زد فکر کنم سکته رو زده تاالان😅😅شوهرم خداییش بچه خوبیه نفسه همش حامی و حمایت کننده امه😍😍😍خلاصه ههرجا مادر شوهر و خارشوهر دیدین فرارررررر رو برقرار کنین اگر نه داستان میشه براتون 🤣😅😁😅