2821
2789
عنوان

شام چی بپزم؟؟؟

212 بازدید | 26 پست

بیرون کار دارم ی چیز ساده ک زیادم وقت گیر نباشه پیشنهاد بدید لطفا

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون بیرون بخور بره دیگه😂

بابا شوهرم گیر داده شام درست کن😅

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

سیب زمینی ابپز کن لهش کن یه دونه تخم مرغ هم توش بشکون نمک و زردچوبه اضافه کن.با کف دستت گرد کن بذار تو تابه.رنگش طلایی تیره شد وردار...

خوشت میاد

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤

سیب زمینی ابپز کن لهش کن یه دونه تخم مرغ هم توش بشکون نمک و زردچوبه اضافه کن.با کف دستت گرد کن بذار ...

این  همون کوکو نیست دوستم🤔

سیب زمینی ابپز کن لهش کن یه دونه تخم مرغ هم توش بشکون نمک و زردچوبه اضافه کن.با کف دستت گرد کن بذار ...

خوشمزست لامصب ولی پدر روغنو درمیاره.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

کو کو سیب زمینی یا اینکه سیب زمینی و سرخ کنی سینه ی مرغ هم نازک و خلالی خورد کنی و سرخ کنی با پیاز خلالی سرخ شده و اگه فلفل دلمه ای و ذرت و نخود فرنگی پخته هم داری بزن توش و همه رو مخلوط کنی و با نون بخورید.

خیلی خوشمزست.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

سوسیس بندری درس کن .یا عدسی .یا سیب زمینی رو نگینی کن سرخ کن بعد ی قاشق رب گوجه بهش بزن با ادویه سرخ کن بعد تخم مرغ تو کاسه هم بزن پهن کن روس درشو ببیند با گوجه و خیارشور و سس تند عالیه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز