2777
2789
عنوان

شام چی بپزم؟؟؟

212 بازدید | 26 پست

بیرون کار دارم ی چیز ساده ک زیادم وقت گیر نباشه پیشنهاد بدید لطفا

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون بیرون بخور بره دیگه😂

بابا شوهرم گیر داده شام درست کن😅

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

سیب زمینی ابپز کن لهش کن یه دونه تخم مرغ هم توش بشکون نمک و زردچوبه اضافه کن.با کف دستت گرد کن بذار تو تابه.رنگش طلایی تیره شد وردار...

خوشت میاد

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤

سیب زمینی ابپز کن لهش کن یه دونه تخم مرغ هم توش بشکون نمک و زردچوبه اضافه کن.با کف دستت گرد کن بذار ...

این  همون کوکو نیست دوستم🤔

سیب زمینی ابپز کن لهش کن یه دونه تخم مرغ هم توش بشکون نمک و زردچوبه اضافه کن.با کف دستت گرد کن بذار ...

خوشمزست لامصب ولی پدر روغنو درمیاره.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

کو کو سیب زمینی یا اینکه سیب زمینی و سرخ کنی سینه ی مرغ هم نازک و خلالی خورد کنی و سرخ کنی با پیاز خلالی سرخ شده و اگه فلفل دلمه ای و ذرت و نخود فرنگی پخته هم داری بزن توش و همه رو مخلوط کنی و با نون بخورید.

خیلی خوشمزست.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

سوسیس بندری درس کن .یا عدسی .یا سیب زمینی رو نگینی کن سرخ کن بعد ی قاشق رب گوجه بهش بزن با ادویه سرخ کن بعد تخم مرغ تو کاسه هم بزن پهن کن روس درشو ببیند با گوجه و خیارشور و سس تند عالیه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍