2777
2789
نگران نباش، همه میتونن بعد یه مدت هم اخلاقای خودشونو پیدا کنن! تو فقط اراده کن

اره باید سعیمو کنم بخدا میشه یک هفته بیشتر بیرون از خونه رو نمیبینم اخه دوس ندارم تنهایی جایی برم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ها؟من متاهلم و میخوام با ی خانوم دوست شم چون خودمم خانومم...اون فیروزاباد هم بعد ی قضیه ای یکی بهم پ ...

خوب پيدا كردن يه دوست كه كاري نداره 

كافيه يه روز يه پارك بري تا مثلا خانومايي كه هم محل خودتون هستن رو بشناسيد و كم كم دوست بشيد 

يا همسايه ها هم گزينه خوبيه

دانشگاه و دوره هاي آموزشي هم خوبه و...

فقط لازمه روحيه ي ارتباط برقرار كردن باشه همين

موفق باشيد 

منم شرایط تورو دارم. دریغ از یدونه دوست تو این شهر غریب

خیلی سخته من اشنا دارم اینجا بهم گفته هر روزم بیای مشکلی ندارم و خوش حال میشم ولی خب همسن من نیس هم سن مامانمه من دوس دارم باهمسن خودم برم بگردم اینجا بیشتر احتیاج ب بیرون رفتن دارم وای از بس بیرون نرفتم وقتی ادم جدیدی میبنم میخوام صحبت کنم اولش صدام میلرزه تا چند دقیقه بعد درست میشه😔

خوب پيدا كردن يه دوست كه كاري نداره  كافيه يه روز يه پارك بري تا مثلا خانومايي كه هم محل خودتو ...

پارک خاصی کنارمون نیس ی جا هس سرسره داره و وسایل ورزشی کنار خیباون زیاد کسی نمیره کنکور ثبت نام کردم ولی درس نمیخونم کلا انگار افسردگی گرفتم همش میخوابم 

پارک خاصی کنارمون نیس ی جا هس سرسره داره و وسایل ورزشی کنار خیباون زیاد کسی نمیره کنکور ثبت نام کردم ...

درس هم نخووني بدون آزمون مي توني بري دانشگاه و دوست پيدا كني

آد همش بهتر شركت تو يه دوره آموزش هنري يا فنيه كه هم مهارت ياد بگيري و بتوني كار كني و هم دوست پيدا كني

خیلی سخته من اشنا دارم اینجا بهم گفته هر روزم بیای مشکلی ندارم و خوش حال میشم ولی خب همسن من نیس هم ...

منم 9ماهه ازدواج کردم .کلا تو خونه هستم مگ روزای تعطیلی ک برم شهر خودمون خونه مامانم. بعد من تو شهر بزرگی بزرگ شدم الان اومدم شهرستان کوچیک هیچ امکاناتی نداره. بعد یچیز دیگه مردم این شهر اصلا با غیر از خودشون ارتباط برقرار نمیکنن یعنی بقیه رو ادم حساب نمیکنن. خیلی سختمه منم مثل شما نمیتونم زیاد ارتباط برقرار کنم. همسایه ها هم همسن و سال من نیستن و گفتم با مردم جاهای دیگه خوب نیستن زیاد. باشگاه میرفتم دوماه اما اونجام تنها بودم چون بقیه هم ارتباط برقرار نمیکردن. کلا من تو خونه ام. پدر شوهرم میگه پوسیدی تو خونه برو یجایی. اما خب کجا؟ ن جای تفریحی داره شهرمون ن بازاری ن جایی. چند تا پارک داره اما خب تنهام نمیرم جایی

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
درس هم نخووني بدون آزمون مي توني بري دانشگاه و دوست پيدا كني آد همش بهتر شركت تو يه دوره آموزش هنري ...

من دانشگاه بودم انصراف دادم ک دولتی رشته خوب بیارم ولی همش میخوابم البته دانشگاهم شهرمون بود اره شوهرمم بهم میگه برو کلاس باید ب خودم غلبه کنم و برم