2777
2789
عنوان

خدایا مگه قهری مگه قهری مگه قهری

237 بازدید | 21 پست

خُدایا مَگه قَهری مَگه قَهری مَگه قَهری 

نگو دوباره صَبر کن که دیگه نمونده صَبری 

کُمک کن تو خُدای همه ی مَردم شَهری

جواب تاپیک قبلیم منفی بود آزمایش بارداریم دکتر مگه مرض داشت تو سونو واژینال بهم گفت احتمال بارداریت هست .7 روزم موعدم گذشته 

خستم خستم خستم خستم الان 8 ساله دیگه کم آوردم دیگه پس کی خدایا ناشکری نمیکنم زوریم نمیخام ولی من و خیلی های دیگه اینجا الان چندین ساله منتظریم خدایا بیشتر از دشمن بِه شادمون نکن 

خیلی سخته خیلی سخته که چشم براه باشی خیلی انتظار بده من دیگه بریدم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

الهی بگردم😭😭😭😭😭😭

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته اجی

ایشالابحق خون شیش ماهه ی امام حسین خدابحق ابروی فاطمه ی زهرادامنتوسبزکنه این ماه،ای خدااا😭

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
هميشه دعا ميكنم چون خودم بابتش عذاب كشيدم

عزیزممم فدات الهی که سالم باشید و خدا براتون حفظش کنه

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن