2777
2789
عنوان

به نظرتون ...

87 بازدید | 8 پست

به نظرتون کار تخصصی رنگ مو haircolorو پاکسازی و مراقبت از مو توی شهرستان جواب میده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره خیلی ولی تبلیغ کن

به نظرتون هزینه هایی که میخام صرف دکور و دیزاین و رهن مکان بدم  رو در میارم ضرر نمیکنم،؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون هزینه هایی که میخام صرف دکور و دیزاین و رهن مکان بدم  رو در میارم ضرر نمیکنم،؟؟

اول کار و یاد بگیر

بعد با یه نفر که سالن داره هماهنگ شو که اونجا کار کنی یه درصدی هم بدی بهش

بعد که انشالا کارت گرفت خودت سالن بزن

اول کار و یاد بگیر بعد با یه نفر که سالن داره هماهنگ شو که اونجا کار کنی یه درصدی هم بدی بهش بعد ک ...

ثبت نام کردم ... یعنی اول صندلی اجاره کنم؟ بعد سالن بزنم؟

ثبت نام کردم ... یعنی اول صندلی اجاره کنم؟ بعد سالن بزنم؟

اره سالن خیلی هزینه داره

مثلا توافق کن ده درصد از دستمزد و بدی به کسی سالن داره

بعد که مشتری جمع کردی خودت یه سالن کوچیک اجاره کن

اره سالن خیلی هزینه داره مثلا توافق کن ده درصد از دستمزد و بدی به کسی سالن داره بعد که مشتری جمع ک ...

دوس دارم از این سالن بزرگا باشه ...به نظرتون مجوز میدن روی ی مدرک؟؟

اره بابا پیگیر باشه ناخن هم برو یاد بگیر که زیاد بیکار نباشی

تو اینستا دیدی فقط کار رنگ و بوتاکس و الاپلکس و اینا میکنن مثل اونا میخام برا پوست هم لیفت  و پاکسازی و ...