لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 عنوان به نظرتون ... 87 بازدید | 8 پست به نظرتون کار تخصصی رنگ مو haircolorو پاکسازی و مراقبت از مو توی شهرستان جواب میده کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/02/04 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 اره خیلی ولی تبلیغ کن به نظرتون هزینه هایی که میخام صرف دکور و دیزاین و رهن مکان بدم رو در میارم ضرر نمیکنم،؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
آیدا351 عضویت: 1396/01/09 تعداد پست: 12793 به نظرتون هزینه هایی که میخام صرف دکور و دیزاین و رهن مکان بدم رو در میارم ضرر نمیکنم،؟؟ اول کار و یاد بگیربعد با یه نفر که سالن داره هماهنگ شو که اونجا کار کنی یه درصدی هم بدی بهشبعد که انشالا کارت گرفت خودت سالن بزن
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 اول کار و یاد بگیر بعد با یه نفر که سالن داره هماهنگ شو که اونجا کار کنی یه درصدی هم بدی بهش بعد ک ... ثبت نام کردم ... یعنی اول صندلی اجاره کنم؟ بعد سالن بزنم؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
آیدا351 عضویت: 1396/01/09 تعداد پست: 12793 ثبت نام کردم ... یعنی اول صندلی اجاره کنم؟ بعد سالن بزنم؟ اره سالن خیلی هزینه دارهمثلا توافق کن ده درصد از دستمزد و بدی به کسی سالن دارهبعد که مشتری جمع کردی خودت یه سالن کوچیک اجاره کن
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 اره سالن خیلی هزینه داره مثلا توافق کن ده درصد از دستمزد و بدی به کسی سالن داره بعد که مشتری جمع ک ... دوس دارم از این سالن بزرگا باشه ...به نظرتون مجوز میدن روی ی مدرک؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
آیدا351 عضویت: 1396/01/09 تعداد پست: 12793 دوس دارم از این سالن بزرگا باشه ...به نظرتون مجوز میدن روی ی مدرک؟؟ اره باباپیگیر باشهناخن هم برو یاد بگیر که زیاد بیکار نباشی
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 اره بابا پیگیر باشه ناخن هم برو یاد بگیر که زیاد بیکار نباشی تو اینستا دیدی فقط کار رنگ و بوتاکس و الاپلکس و اینا میکنن مثل اونا میخام برا پوست هم لیفت و پاکسازی و ... کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار