2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست
بچه ها من ۳۳هفته و۴روز وزن نی نی ۲۱۵۰بود بنظرتون اگر سی هفت هفته کامل بدنیا بیاد تقریبا چقدر میشه وز ...

دکتر بهت امپول بتا برای تکمیل ریه داده؟

خواهرشوهر من ۳۶ هفته و‌چند روزش بود که زایمان کرد خداروشکر بچه اش خوب و کامل بود حنی امپول تکمیل ریه هم نزده بود ۳۷ به بعد بچه کامله

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
باورت میشه منم دوستدارم ۳۵۰۰ باشه😂بیشتر باشه دردش بیشتره.۳۱ هفته رفتم سونو۱۶۰۰ بود

خدا کنه برا جفتمون ۳۵۰۰بیشتر نشه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=87827865]۳ کیلو اینا میشع عزیزم. هفته ای ۲۰۰ گرم اضاف میشه[/QUOTممنونم انشالله عزیزم همینطورباشه وکامل باشه انشالله نی نی توام سلامت دنیا بیاد این روزا انقدر کلافه ام نمیدونم دیگه چیکارکنم ازطرفی درد واستراحت از طرفیم دلم میخواد ببینمش هرچه زودتر بغلش کنم این اخرا خیلی دیر میگذره

روبسوی تونمودم که پناهم بدهی.....

من‌دوست دارم بچه ام‌وزن بگیره دیروز رفتم سونو‌وزنش ۱۷۹۰ بود گفت کمه ۲۰۰ گرم بیشتر بود بهتر بود از دیروز خودمو بستم به دلستر و بستنی و حبوبات😬اینا وزن جنین و‌بالا میبره

بطور تقریبی میگن هفته ایی ۱۵۰ تا۲۰۰گرم اضاف میکنن. امپول تشکیل ریه بتامتازون تزریق کردی؟نگران نباش ...

نه دکتر گفت نیازی نیست فقط قرص جلوگیری از زایمان داد بهم به اندازه یه هفته روزی سه تا بخورم

[QUOTE=87827865]۳ کیلو اینا میشع عزیزم. هفته ای ۲۰۰ گرم اضاف میشه[/QUOTممنونم انشالله عزیزم همینطورب ...

انشالله. ممنون عزیزم. سختیارو گذروندی دیگه کم مونده گلم انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت سالم بیاد بغلت😙😍

دکتر بهت امپول بتا برای تکمیل ریه داده؟ خواهرشوهر من ۳۶ هفته و‌چند روزش بود که زایمان کرد خداروشکر ...

خداروشکر برای اون کامل بوده من امپول نزدم 

خداروشکر برای اون کامل بوده من امپول نزدم 

نگران نباش ان شاءالله به سلامتی بغلش میگیری استرس و از خودت دور کن و استراحتتو بیشتر کن

نه دکتر گفت نیازی نیست فقط قرص جلوگیری از زایمان داد بهم به اندازه یه هفته روزی سه تا بخورم

انشالله بسلامتی عزیزم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧