2777
2789
عنوان

رفلاکس شدید کمک😭

256 بازدید | 32 پست

من الان سه شنبه اون هفته که اندوسکوپی کردم مشخص شد ورم شدید، رفلاکس شدید، زخم سطحی، فتق هیاتال دارو داد دارم از سه شنبه اون هفته دارو میخورم ولی الان حدود سه روزه دارم همینجور استفراغ میکنم غیر از حالت تهوع شدید که دایمی دارم واقعا دیگه خسته شدم بریدم 😭چرا دکترا نمیفهمن چرا دارو هامون دارو نیست چرا مملکت داره همه رو از بین میبره 😭ای خدایا یا شفام بده یا راحتم کن دیگه شش ماه و نیمه دربه درم 😔دوستان کمک کنید اگر مثل من هستید یا بودید🌸🙏

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

منم شبیه شمام دایمتیکن و پنووپرازول دادن، شما رو چی دادن؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شبیه شمام دایمتیکن و پنووپرازول دادن، شما رو چی دادن؟

لانسوپرازول ۳۰قبل از ص ش که وقتی میخورم انگار میخوام استفراغ کنم مثلا دیشب خوردم استفراغ کردم 

دومپریدون ۱۰ قبل از نظر شما برای حالت تهوع که انگار اثر نداره 

رانیتیدین ۱۵۰ قبل از خواب 

قرص اولی شما برای چیه دایمیتی چی؟ 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

منم اندوسکوپی دادم رفلاکس داشتم فقط بهم نولپازا وفاموتیدین وموتیدون داد همیشه هم حالت تهوع دارم اشتهام ووزنم کم شده تلخی دهان دارم منم خسته شدم بخدا

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
منم اندوسکوپی دادم رفلاکس داشتم فقط بهم نولپازا وفاموتیدین وموتیدون داد همیشه هم حالت تهوع دارم اشته ...

البته تهوع به افسردگی هم ربط داره ها شما و استارتر افسردگی ندارین؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
منم اندوسکوپی دادم رفلاکس داشتم فقط بهم نولپازا وفاموتیدین وموتیدون داد همیشه هم حالت تهوع دارم اشته ...

وای شما هم مثل منید من قبلا حالت تهوع داشتم الان دیگه استفراغ میکنم هر چی میخوردم از اون هفته تا حالا میخوام برم به دکترم بگم من دیگه از بس خسته شدم همش گریه میکنم دیگه 😭چرا اینقدر دکترامون نفهمند چرا اینقدر دارو هامون بیخودیه

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
البته تهوع به افسردگی هم ربط داره ها شما و استارتر افسردگی ندارین؟

نه خداراشکراماگفت بخاطرمعدته

وای شما هم مثل منید من قبلا حالت تهوع داشتم الان دیگه استفراغ میکنم هر چی میخوردم از اون هفته تا حال ...

افسردگی نداری؟

وای شما هم مثل منید من قبلا حالت تهوع داشتم الان دیگه استفراغ میکنم هر چی میخوردم از اون هفته تا حال ...

خدانکنه برسه به استفراغ میمیرم.ازهرکی پرسیدم گفتن همیشه بایددارومصرف کنیم😔

ببین پنتوپرازول برا رفلاکس اسید دادن بهم دایمتیکن خیلی ببخشید اسهال و یبوستم رو تنظیم می کنه... دوم ...

میخوام عزیزم برم پیش دکتر بگم تهوع شدید دایمی کم بود استفراغم روش اضافه شد حدود سه چهار روزه هیچی تو معدم بند نمیشه 

اره عزیزم افسردگی هم گرفتم دکتر رفتم برای افسردگی ولی هنوز داروهای اونو شروع نکردم که بگم عوارض اون باشه 

به خدا خسته شدم هم خودم و هم خانوادمو خسته کردم مادرم پای من داره پیر میشه 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
میخوام عزیزم برم پیش دکتر بگم تهوع شدید دایمی کم بود استفراغم روش اضافه شد حدود سه چهار روزه هیچی تو ...

عزیز دلم داروی افسردگیتو همین الان بخور منم تهوع داشتم داروی افسردگی خوردم در کنار داروهام خوب شدم، خب اشتباهت اینه که اونو شروع نکردی، برو ببین اگه سانس ظهر داره همین الان بخور خوب می شی آروم می گیری

خدانکنه برسه به استفراغ میمیرم.ازهرکی پرسیدم گفتن همیشه بایددارومصرف کنیم😔

وای منم همه همینو گفتند عزیزم من نزدیک شش ماهه دارم دارو مصرف میکنم خوب نشدم برای همین دیگه اندوسکوپی کرد ولی هنوز بازم خوب نشدم تازه به استفراغ هم افتادم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
وای منم همه همینو گفتند عزیزم من نزدیک شش ماهه دارم دارو مصرف میکنم خوب نشدم برای همین دیگه اندوسکوپ ...

انشالله که خوب بشی حداقل استفراغ نداشته باشی چه میشه کردعزیزم بایدتحمل کنیم