2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رحمان ۱۴۰۰ فقط تو عید تو سینماهای قم پخش میکرد چون غیراصول شیخا بوده پخشش ممنوع شده

اررره منم تا خواستم برم توقيف شد☹️

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
 رحمان ۱۴۰۰ فقط تو عید تو سینماهای قم پخش میکرد چون غیراصول شیخا بوده پخشش ممنوع شده

چی بود مگه موضوعش؟درباره چاقوی زنجانه فک کنم آره؟

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

متری شش و نیم قشنگه من رفتم دیدم با 

ژن خوک

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

همه جا توقیف کردن

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

تگزاس ۲ادامه تگزاس ۱

تگزاس یک جالب نبود