2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهمم چرا بعضی خانما برای مادرشدن تا نزدیک مرگ حتی حاضرن برن

| مشاهده متن کامل بحث + 28438 بازدید | 1198 پست
یاد بگیرید سرتون رو از زیر پتو و لباس زیر دیگران در بیارید اینجوری خودتون هم راحت ترین 

یا حرف نزن یا اگه حرف زدی بقیه جوابتو میدن تو سرتو بکن زیر پتوی خودت مراقب باش چهارمی رو بوجود نیاری

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
هی میگی اختیار بدنمو دارم ولی در اصل اختیار بدنتو نداری که سسسسسسسه بار حاملگی ناخواسته داشتی

اصلا دلم خواسته 😅

خوب کردم 

خب ... ؟ 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم از دستم ناراحت شدی خودمم ناراحت شدم که اینطوری بهت گقتم ولی لازم بود بدونی همیشه نمیشه با اعتماد به نفس سینه تو بدی جلو و درباره از بین بردن سه تا موجود بالقوه زنده حرف بزنی

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.

مغزو به هر چیزی زیادی مشغول کنی به شدت تحت تاثیرش قرار میگیره و دیگه چیزی رو نمیبینه

حالا این مشغولی برای یکی بچه ست برای یکی پول برای یکی اعتیاد برای یکی قهرمانی المپیک برای یکی رئیس جمهور شدن و...

علاقه افراطی به هر چیزی اشتباهه و تعادل برای شادی و خوشبختی لازمه.

اگر علاقه افراطی شون مربوط به بچه میشد، مادر خوبی میشدن و این همه مادر بد و کودک ناخلف و انسان بد تربیت شده وجود نداشت. یه عده هم میخوان کم نیارن از بقیه و بگن مام تونستیم، عده ی ناچیزی ارزش مادر بودن رو دارن و بستر خوبی رو برای تربیت یک انسان فراهم میکنن.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ن از جهت وابسته بودن میگم. منظورم اینه ک هر دو زنده هستن ولی وابسته. ولی ب جهت وابستگی نمیش بگی ک ج ...

هکسره# ❤✌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه ببین دوستم نمیدونم چرا باب شده تا به کسی میگیم قضاوت نکن فوری جبهه میگیره انگرا بهش فحش دادی نه ...

فقط ازین جمله توان درکشونداره اینهمه برداشت کردی؟ گناه کبیره؟ 

خدایا بخاطر همه چی شکر
۳۴ سالم شد، ۸ سالم از تاهلم گذشت

خوش بحالت.كاش من احمقم اينقد زود بچه دار  نميشدم .پدري آزم دراورده.اطرافم بچه نبود نميدونستم چقد مكافات داره الان ميگم كاش دير تَر بچه دار ميشدم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤