2777
2789
عنوان

بی بی چک😍

245 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من روز 24 سیکل هستم الان بی بی زدم یه حاله نشون داد دیروز منفی بود به نظرتون امروز برم ازمایش یا بذارم چند روز دیگه😍ترو خدا اگه میدونید بهم بگید.از یه طرف میترسم برم از منفی باشه😭

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی زود زدی ک دختر... ببینم عکسش؟

عزیزم خیلی استرس داشتم از چند روز پیش هی میزدم😃دیشب خیلی کمر درد بودم .چشم میذارم ولی گوشیم زیاد وضوح نداره اما خودم حاله رو میبینم

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

من شنیدم اول توی خون میاد هورمون بعد ادرار...پس اگه بی بی چکت مثبت شده میتونی بری آز. در نهایت اگر خیلی بالا نباشه و مشکوک باشه باید ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی...مبارکه عزیزم😍

معجزه هر روز اتفاق می‌افته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇
هالش کمر رنگم باشه ینی بارداری  مبارکههههههههه منم ایشالا امروز میرم دکتر ک بگم میخوام بچه دا ...

خدا کنه 😍عزیزم خداکنه دوتامون نی نی داشته باشیم

انشالله ک بارداری 😍😍 گذاشتی لایکم کن

قربونت بشم😍خداکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز