2777
2789
عنوان

بی بی چک😍

241 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من روز 24 سیکل هستم الان بی بی زدم یه حاله نشون داد دیروز منفی بود به نظرتون امروز برم ازمایش یا بذارم چند روز دیگه😍ترو خدا اگه میدونید بهم بگید.از یه طرف میترسم برم از منفی باشه😭

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود زدی ک دختر... ببینم عکسش؟

عزیزم خیلی استرس داشتم از چند روز پیش هی میزدم😃دیشب خیلی کمر درد بودم .چشم میذارم ولی گوشیم زیاد وضوح نداره اما خودم حاله رو میبینم

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

من شنیدم اول توی خون میاد هورمون بعد ادرار...پس اگه بی بی چکت مثبت شده میتونی بری آز. در نهایت اگر خیلی بالا نباشه و مشکوک باشه باید ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی...مبارکه عزیزم😍

معجزه هر روز اتفاق می‌افته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇
هالش کمر رنگم باشه ینی بارداری  مبارکههههههههه منم ایشالا امروز میرم دکتر ک بگم میخوام بچه دا ...

خدا کنه 😍عزیزم خداکنه دوتامون نی نی داشته باشیم

انشالله ک بارداری 😍😍 گذاشتی لایکم کن

قربونت بشم😍خداکنه