2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

193 بازدید | 31 پست

پسر ٣٥ روزه ام رو امروز ختنه كردم امشب تو بغلم نگه داشتمش تا موقع شير نخوام همش بزارمش و بردارمش كه اذيت نشه

گاهي انگار دردش مياد يا يادش مياد ميزنه زير گريه

ميترسم بش دست بزنم يا پوشكشو عوض كنم

كي خوب ميشه و عادي ميشه شرايط چكار كنم😫😢

خدايا خودت حافظ پسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نگران نباش درد که داره بهش آستامینوفن بده پوشکش کن زخمش با ادرار خودش خوب میشه حدود یه هفته الی ۱۰ روز خوب میشه خود حلقه میفته

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

سلام عزیزم.من حدود۳ هفته پیش پسرمو ختنه کردم.الان خوب شده.نگران نباش واسترس نداشته باش.فقط روز اول سخته.که اونم دکتر براش استامنیفن ویه شربت دیگه داده بود کلا خواب بود.

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
واای من هنوز نبردم برای ختنه سه ماهشه میترسم 

پسر من 3ماهش بود ختنه کردم هی به خودم فحش میدادم چرا زودتر نبردم الان دستو ما میزنه دردش میاد😑زودتر ببر

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

اولامبارکه دوماچقدرزودحداقل میذاشتی دوماهش بشه بعد

سوماپوشکش روآروم بازکن تعویض کن موقع بستن پوشک هم حواست باشه اذیت نشه.ایکاش امشب میگفتی مامانت میومدپیشت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

نترس عزیزم سختیش همون شب اوله فقط سعی کن پوشکشو سفت نبندی من یه سایز بزرگتر براش میبستم و روز هفتم حلقه افتاد

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

من  2 روز اول پوشک نکردم راحت باشه بعد اون پوشک 1 سایز بزرگتر بهش بستم تا خوب شه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗