2777
2789
عنوان

پدر و دختر

1120 بازدید | 20 پست

همسرم عاشق دخترمه ، فقط به شرط اینکه حرف گوش کن باشه و اذیت نکنه ، وگرنه همش دعوا و داد و بیداده ، وقتی دخترم میخابه اینم می شینه به سرزنش کردن خودش که چرا دعواش کردم و عذاب وجدان میگیره ، وقتی میاد خونه اگه دخترم اذیتش کنه به من میگه ببرش تو اتاق سرشو گرم کن تا دعوامون نشه ، منی که از صبح با بچه کلنجار رفتم تا شب ، حالا هم باید ببرمش که ایشون استراحت کنه ، من آدم نیستم ؟

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش پیام تربیتی بفرست

اینکه اگه سرش داد بزنه اونم یاد میگیره

بچه ها نگاه میکنند وبچه ها یادمیگیرند

ازین مدلیا

از رابطه قشنگ پدردختری

از روزای قشنگ بزرگ شدنش که دیگه برنمیگرده

حتی باهم حرف بزنین درموردش

رفتارشون عادیه 

به شوهرت بگو با بچه کل نندازه توقع همسرت بالاس

فکر میکنه ۴ ساله خیلی عاقل باید باشه خب بچه اس دیگه 

جیغ داره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
براش پیام تربیتی بفرست اینکه اگه سرش داد بزنه اونم یاد میگیره بچه ها نگاه میکنند وبچه ها یادمیگیرن ...

پیام تربیتی رو مردا اصلا نمیخونن 

از نصیحت بدشون میاد 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
براش پیام تربیتی بفرست اینکه اگه سرش داد بزنه اونم یاد میگیره بچه ها نگاه میکنند وبچه ها یادمیگیرن ...

میگه میدونم همه رو ، هی تکرار نکن ، دست خودم نیس

خدایا شکرت 
بچه چهار ساله.... بزرگه که.... مگه چه اذیتی میکنه؟

اینکه میگه فقط بزنید پویا ببینم ، حق نداریم تلویزیون ببینیم ، حق نداریم با هم حرف بزنیم ، یا کاری کنیم ، همش ور دلمون نشسته ، میگه فقط با من باشین ، از اول خیلی لوس شده ، هر چی خاسته مهیا بوده

خدایا شکرت 
2790
2778
2791
2779
2792