2777
2789
اصلا خیلی خوبه که مهم بودی واسش تنهات نزاره من که شوهرم میزارتم میره

منم دوست داشتم برم بیرون جایی با دوستام.اما هرچقد فکر کردم دیدم رفیقی ندارم اوقات تنهاییم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میزارم بره ولی خودم زیاد مایل نیستم تو عروسی که کسیو نمیضناسم ضرکت کنم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم دوست داشتم برم بیرون جایی با دوستام.اما هرچقد فکر کردم دیدم رفیقی ندارم اوقات تنهاییم

منم مثل شما چه میشه کرد عزیزم زندگی باید کرد من همه دوستام قم هستن تنهام همسرمم تهرانه هیچکیو ندارم با دخترم سرگرمم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
منم مثل شما چه میشه کرد عزیزم زندگی باید کرد من همه دوستام قم هستن تنهام همسرمم تهرانه هیچکیو ندارم ...

خدا حفظش کنه.منم دلم میخواد یه بچه بیارم سرگرم بشم.

خدا حفظش کنه.منم دلم میخواد یه بچه بیارم سرگرم بشم.

اگه زندگیت قشنگه بیار یدونه خوبه 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
👌👌

چقدر غلط املایی داشتم😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰