2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا همسرم داره میره عروسی دوستش تازه من غریبم هستم تنهام گفتم برو خوش باش من نمیام

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
برو لذت ببر بشناسی چی میشه مگه بشین بخور نگاه کن برقص

تنهایی یکم خجالتیم اخه.با کسی ک نشناسم دیر ارنباط برقرار میکنم.در نهایت به خودم خوش نمیگذره...شوهرمم تو این جور مواقعها تنها با دوستاش میره🤨

ناراحت نمیشین؟

نه وقتی کسی رو نمیشناسم تو زنونه میگم برو عزیزم بهت خوش بگذره خودمم ازش عکس میگیرم با کت شلوار قبل رفتن بعدش هم میرم خونه دوستم یا مامان؟اینا یا فیلم میبیتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فردا همسرم داره میره عروسی دوستش تازه من غریبم هستم تنهام گفتم برو خوش باش من نمیام

منم امروز شوهرم رفت.حس بین ناراحتی عصبانی دارم الان🙄منو برد خونه مادرم خودش رفت 

منم امروز شوهرم رفت.حس بین ناراحتی عصبانی دارم الان🙄منو برد خونه مادرم خودش رفت 

اصلا خیلی خوبه که مهم بودی واسش تنهات نزاره من که شوهرم میزارتم میره

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)